Aldınmı nasıl bir durumla karşılaştın bende şöyle oldu o verdikleri tarihte kargo şubeye geldi yani sana göre 22 kasımda şubeye geldi bende kaç gün oldu teslimat tarihi geçti ve hala ups teslim etmedi hala şubede galiba
21 Eylülde Apple üzerinden 170.000 Tl ödeyerek Macbook Pro sipariş verdim. 6 Ekimde kargoya çıktı ve 7 Ekimde bulunduğum şehre geldi olarak gözüküyo ama bugün 12 ekim hala dağıtıma çıkartmadılar kaç gündür şubede bekletiyolar internette biraz araştırdığımda ups kargo adına çok fazla şikayet var...
Merhaba arkadaşlar apple ın onlinadaki eğitim mağazasından ipad almayı düşünüyorum ama her yerde üniversite öğrencileri ve öğretmenler için yazıyo ama ben lise öğrencisiyim alırsam bi sıkıntı çıkarmı çünkü forumlarda vesaire çoğu kişi bir belge göndermeden ürünü gelmiş arayan sorunda olmamış ne...
Hepsiburada'dan kulaklık sipariş vermiştim siparişim şubeye ulaşmış ama hepsiburada uygulamasında ürününüz teslim edilemedi diyerek para iadesi yapılmış ve yurtiçi kargo tarafından az önce "....... takip nolu,teslim noktası ...... kargonuz belirli günler teslimat yapılan bölgededir.İlk teslimat...