erensen466 isimli üyenin son içerikleri

1. erensen466

Apple Store siparişi kaç günde gelir?

Aldınmı nasıl bir durumla karşılaştın bende şöyle oldu o verdikleri tarihte kargo şubeye geldi yani sana göre 22 kasımda şubeye geldi bende kaç gün oldu teslimat tarihi geçti ve hala ups teslim etmedi hala şubede galiba
  2. erensen466

APPLE SİPARİŞİM UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM EDİLMEDİ

Maalesef şube evime 2 saat uzaklıkta 1760282445 Öyle bir şey olmamıştır umarım yarın ilk işim müşteri hizmetlerini aramak
  3. erensen466

Hepsiburada ürününüz teslim edilemedi ne demek ?

Ürün geldi ve müşteri hizmetlerini aradım haram mal yememek için ücretini ödemek istedim ve ödedim
  4. erensen466

APPLE SİPARİŞİM UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM EDİLMEDİ

21 Eylülde Apple üzerinden 170.000 Tl ödeyerek Macbook Pro sipariş verdim. 6 Ekimde kargoya çıktı ve 7 Ekimde bulunduğum şehre geldi olarak gözüküyo ama bugün 12 ekim hala dağıtıma çıkartmadılar kaç gündür şubede bekletiyolar internette biraz araştırdığımda ups kargo adına çok fazla şikayet var...
  5. erensen466

Apple Eğitim Mağazası

Merhaba arkadaşlar apple ın onlinadaki eğitim mağazasından ipad almayı düşünüyorum ama her yerde üniversite öğrencileri ve öğretmenler için yazıyo ama ben lise öğrencisiyim alırsam bi sıkıntı çıkarmı çünkü forumlarda vesaire çoğu kişi bir belge göndermeden ürünü gelmiş arayan sorunda olmamış ne...
  6. erensen466

Tamam teşekkür ederim
  7. erensen466

Hepsiburada'dan kulaklık sipariş vermiştim siparişim şubeye ulaşmış ama hepsiburada uygulamasında ürününüz teslim edilemedi diyerek para iadesi yapılmış ve yurtiçi kargo tarafından az önce "....... takip nolu,teslim noktası ...... kargonuz belirli günler teslimat yapılan bölgededir.İlk teslimat...
Geri