Bende öyle olduğunu düşünüyorum insanlık hali diyorum iademi kabul ettikleri sürece bir sorun olmaz bugün göndericem bakalım
1757664788
Gelişmeleri buraya aktaracağım :)
Teşekkür ederim deneyiminizide paylaştığınız için keşke teşhir ürün fiyatına alsaydımda içim acımasaydı asık sinirlendiğim nokta bu bir daha öyle bir indirim olmadığı sürece yanaşmam
Dostum iade etselerde yarın sistemimi kurup işime gücüme bakıcaktım 20 gün iade süreci var gerçekten söylenecek söz yok bunlara diğer arkadaşlarımızında bu durumdan haberi olsun dikkat etsinler
Hayır video çekmedim ama yanında göndermiş olduğu diğer parçalar kapalı poşette koruma bantı gibi yani monte etmek istesem onları çıkartmam lazım itopyaya güvendiğim içinde herhangi bir video çekmedim
1757629262
Da
Gördüğünüz gibi bu ürünü bana sıfır fiyatına gönderdiler aşırı sinirli ve mağdurum ne yapmam lazım Corsair H150 Lcd bir ton para döktüm sonuç bu yazıklar olsun
İtopya ile iletişime geçtim iade süreci çok uzun olduğu için ve artık sipariş elime ulaştığı için galiba 5070 ile yoluma devam ediceğim çünkü işim bilgisayardan ve artık toplamam lazım sistemimi herkese teşekkür ederim yine önerebileceğiniz farklı bir konu olursa beklerim
Satıp değil direkt iade edebilirim kargoda herhangi bir kaybım olmaz ama geçmişten beri rtx veya gtx kullandığım için başka kartlara bakmak istemedim
1757417636
Üstüne 4-5 bin lira gibi para eklemem lazım onuda göz önünde bulundurabilirsiniz yani harlika bir fark olucak mı yoksa 5070 aldığım...