Kulaklığın jaklarını hem anakarta hem ön kasa paneline takıyorum; mikrofondan ses gitmiyor. Sistem algılıyor ama ses gitmiyor ve gelen seste de hafif, az cızırtı var. Bilgisayar daha yeni alındı, yeni geldi. Cızırtı çok önemli değil. Aynı şekilde kulaklık ve mikrofonu "USB to jak" ile yapınca...
bugun geldi incehesaptan montajlı şekilde geldi acılısta altta yesil ısk yaniyo fanlar ekran kartı calisito montitore goruntu gitmiyo anakarta klavye mouse vb takiyom onlarda rgbli acılmıyo bile ne yapmam lazım ram slot falan değiştim bios pili çıkar tak yaptım her şeyi denedim
Selamlar.
Laptopta 16 GB DDR5 4800 MHz tek slot RAM takılı.
12 GB ve 8 GB RAM'lara baktım, aynı fiyat. Sizce 12 GB almanın dezavantajı var mı? Bazı yerlerde uyumsuz tarzı okudum. ChatGPT falan da sorun olmaz dedi. Hangisi mantıklı sizce? 16+8 mi, 16+12 mi?
Bilgisayarım laptop
4050
i5 12
16gb ddr5 4800mhz tek slot ram takılı
sizce diğer slota +8gb ram eklesem oyunlarda performans artısı olur mu değer mi taktırmaya
Merhaba,
PC'm laptop 4050 ekran kartı i5-12500H işlemci DDR5 16 GB RAM var, çift ekran icin 240 Hz Gigabyte monitor aldım. Ayar yapiyordum da sizce G-Sync açık mı olmalı kapalı mı?
CS Valorant gibi oyunlarda bazen 240'larda bazen catışma anlarında 200'lere dustugu oluyor. Sizce bu G-Sync açayım...