ErenUcakk isimli üyenin son içerikleri

1. ErenUcakk

Asus TUF Gaming Laptop klavye takılıyor

Asus TUF FX506LU-HN225 model oyuncu bilgisayarım var. Klavyem rekabetçi oyunlar oynarken sürekli takılıyor ve geç tepki veriyor. Örneğin ben W bastıktan 2-3 saniye sonra algılıyor ve 5-6 saniye takılı kalıyor sürekli böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Fakat GTA phasmophobia gibi oyunlar oynarken bu...
  2. ErenUcakk

SteelSeries Aerox 3 iyi mi ?

Amazonda indirimden SteelSeries aerox 3'ü 370 TL'ye aldım fakat daha gelmedi kullanan var mı ve memnun mu ? Çünkü ona göre iade edeceğim .
  3. ErenUcakk

eylülde çıkacak iphonelardan sonra fiyatlar düşer mi?

ne yazık ki düşmez iphone xs almayı düşünüyordum geçen yıl sonra iphone 11ler çıktıktan biraz sonra düşer diye bekledim yaklaşık 1 yıl ama fiyatta hiçbir değişiklik olmadı üstüne bir de zam geldi o nedenle iphone 11 almıştım
  4. ErenUcakk

iPhone cihazımın rengini değiştirmek istiyorum

senin sorunun ve telefonun hangi modeldi
  5. ErenUcakk

iPhone cihazımın rengini değiştirmek istiyorum

iPhone 11 yeşil renk kullanıyorum fakat artık gözüme cırtlak geldiği için siyah renk ile değiştirmek istiyorum. Mesela telefonumu farklı bir nedenden garantiye verip yeni cihaz gelmesi halinde farklı renk olarak alabilir miyim ? Başka ne yöntemlere başvurabilirim? Bir bilginiz varsa sevinirim
  6. ErenUcakk

Rtx 3050ti ne zaman Türkiye’ye gelir ?

ow fiyatlar cok pahaliymis 1622201953 ryzenin notebook performansi sikintili diyorlar ryzen notebook kullanan bir arkadasim var hic memnun degil bana da sakin alma diyordu ama bilmiyorum
  7. ErenUcakk

Rtx 3050ti ne zaman Türkiye’ye gelir ?

Ben Laptop almayi dusunuyorum en fazla 9000 10.000 tl butcem var bu ama almak icin Rtx3050 ti laptoplarin turkiyeye gelmesini beklesem mi bilemiyorum dedigim gibi 10.000 ₺’nin 1 lira bile ustune cikamam ne yapmaliyim veya bu fiyatlarda bilgisayar tavsiyeleriniz varsa acigim eger tavsiyeniz...
  8. ErenUcakk

Asus Rog Strix GO 2.4

Arkadaslar ps4’umde kullanmak icin bu kulakligi almayi dusunuyorum sade tasarimi ve hi-res audio olmasiyla beni cekti kullanan var mi ses kalitesi nasil ps4 icin onerebileceginiz baska kulakliklar var mi fiyat 1200 altinda oldugu surece farketmez
  9. ErenUcakk

Arkadaşlar sistem kurmak istiyorum tavsiye alabilir miyim

500wattlık bir psu bu sistemi desteklemez diye düşünüyorum 1597794045 CL 16 yeterli olacaktır diye düşünüyorum
  10. ErenUcakk

söylediğiniz kasayı qp ‘de 879 tl’ye buldum yine 650w modeli oradan alabilirim
  11. ErenUcakk

sizce 3200 mhz’lik bir anakart yeterli olur mu ? 1597793625 o videoyu ben de izledim ama farklı modeller olduğu için emin olamadım
  12. ErenUcakk

palit hoş duruyor soğutma konusunda bir bilginiz var mı ?
  13. ErenUcakk

inno3d’nin yanılmıyorsam fanlarında sıkıntı çıkabiliyormuş gaming x modelini soğutması çok iyi ve estetik olarak güzel duruyor diye seçtim
  14. ErenUcakk

Arkadaşlar en fazla 5800 tl bütçem var aklımda bir sistem topladım ama kasa konusunda kararsızım bir iki sorum olacak anakart:asus prime b450m-k veya gigabyte b450m H kararsızım ram: g skillz ripjaws 2x8 gb 3200mhz işlemci:ryzen 5 2600-2600x veya 3600 psu:sharkoon shp650 v2 80+ ekran...
  15. ErenUcakk

PS4 Prodan PC’ye geçmeyi planlıyorum fakat kararsızım :/

tavsiyenize uyacağım herkes aynısını söylüyor teşekkürler
Geri