Asus TUF FX506LU-HN225 model oyuncu bilgisayarım var. Klavyem rekabetçi oyunlar oynarken sürekli takılıyor ve geç tepki veriyor. Örneğin ben W bastıktan 2-3 saniye sonra algılıyor ve 5-6 saniye takılı kalıyor sürekli böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Fakat GTA phasmophobia gibi oyunlar oynarken bu...
ne yazık ki düşmez iphone xs almayı düşünüyordum geçen yıl sonra iphone 11ler çıktıktan biraz sonra düşer diye bekledim yaklaşık 1 yıl ama fiyatta hiçbir değişiklik olmadı üstüne bir de zam geldi o nedenle iphone 11 almıştım
iPhone 11 yeşil renk kullanıyorum fakat artık gözüme cırtlak geldiği için siyah renk ile değiştirmek istiyorum. Mesela telefonumu farklı bir nedenden garantiye verip yeni cihaz gelmesi halinde farklı renk olarak alabilir miyim ?
Başka ne yöntemlere başvurabilirim? Bir bilginiz varsa sevinirim
ow fiyatlar cok pahaliymis
1622201953
ryzenin notebook performansi sikintili diyorlar ryzen notebook kullanan bir arkadasim var hic memnun degil bana da sakin alma diyordu ama bilmiyorum
Ben Laptop almayi dusunuyorum en fazla 9000 10.000 tl butcem var bu ama almak icin Rtx3050 ti laptoplarin turkiyeye gelmesini beklesem mi bilemiyorum dedigim gibi 10.000 ₺’nin 1 lira bile ustune cikamam ne yapmaliyim veya bu fiyatlarda bilgisayar tavsiyeleriniz varsa acigim eger tavsiyeniz...
Arkadaslar ps4’umde kullanmak icin bu kulakligi almayi dusunuyorum sade tasarimi ve hi-res audio olmasiyla beni cekti kullanan var mi ses kalitesi nasil ps4 icin onerebileceginiz baska kulakliklar var mi fiyat 1200 altinda oldugu surece farketmez
Arkadaşlar en fazla 5800 tl bütçem var aklımda bir sistem topladım ama kasa konusunda kararsızım bir iki sorum olacak
anakart:asus prime b450m-k veya gigabyte b450m H kararsızım
ram: g skillz ripjaws 2x8 gb 3200mhz
işlemci:ryzen 5 2600-2600x veya 3600
psu:sharkoon shp650 v2 80+
ekran...