erenwfurkan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kablolama normal mi ?

İade etmek bilgisayarciya götürmek hangi akla hizmet kafana girdi anlamadım. Oranın düzensiz olmasinin ne tür kötü yönleri var sistem düzgün çalışıyorumu bu önemli önden görüntü düzgünlüğü önemli
  2. E

Rampage Eira Klavye Alınır mı?

Ne kaç tl
  3. E

Aynı kalitede değil hocam bu 1761488709 Konuyu goremedim ben gönderir misin
  4. E

Hocam hem Türkçe hem kablosuz mekanik yağlı iyi değilmi
  5. E

Rampage normalde sevmediğim marka ama Zenith Pro klavye ve Eira gözüme çok hoş geliyor Türkçe olması benim için büyük bir artı Eiranın incelemesini bulamadım fikirlerinizi merak ettim.
  6. E

Anormal olaylar Help

Güvenli modda pcyi açarsam dışarıdan kimse bağlanamaz değilmi
  7. E

Anormal olaylar Help

Zaten format Atalı 1 hafta olmadı bu sorun yüzünden format attım sorun geçti yine başladı
  8. E

Anormal olaylar Help

Ek olarak kardeşim bugün cs oynarken oyundan atmış hile bulmuş filan dedi ama akşam tekrar girebildi
  9. E

Anormal olaylar Help

Geçen hafta klavyem kendi kendine basıyordu ve performans sorunları veriyordu son Windows güncellemesi hatalı diyorlardı redditte bende format attım düzeldi. Bugün 1 2 el oyun oynayım dedim klavye yine kendine kendin basmaya başladı klavyeyi değiştirdim ve sonuç aynı Windows defender tarama...
  10. E

Acil Destek Ramleri söküp taktım görüntü gelmiyor

Çözdüm hocam eyw
  11. E

Bios dosyasını görmüyor.

1760281444 Olmuyor dosyayı görmüyor çıldıracam 1760281585 Böyle görünüyor ramlerde
  12. E

🔥İndirim Dark AquaForce W360 360 mm LED Sıvı Soğutucu 2.438 TL

Dark sıvı soğutma kullanıyorum bir yamgunu görmedim
  13. E

Bios dosyasını görmüyor.

Anakaratin bios flash bölümüne USB yi taktım M flasha giriyorum usbyi görüyor dosyaları görmüyor sorun ne olabilir. Dosyanın birinin adını MSI.ROM yaparakta denedim
  14. E

Herkese teşekkür ederim sorunu çözdüm 🙂😐 1760256811 Şimdide bios guncelleyemiyorum USB içinde bios dosyasını görmüyor
  15. E

Geldi o ses rgblerde yanıyor 1760256321 Şimdi böyle diyor
Geri