erenwfurkan isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim RAMPAGE KL-R40 THRONE SİYAH/KIRMIZI GAMING OYUNCU KOLTUĞU - 7499 TL

Hocam hiç rahat edemedim Bel hizasıni ayarlama yeri tam benim için Uygun getiriyorum dişli atıyor buda ya çok yaslanmami gerektiriyor yada çok dik oturmami gerektiriyor. Bel yastığı araya kaçıyor
  2. E

Yok ben hawk aldim pişman oldum onu soyledim. Soruyuda konuyu acana sordum
  3. E

Hawk'in kötü marka olduğunu ben hiç iyi tecrübe etmedim. Bunu sıcak fırsata neden attinki nedir bunun avantajı
  4. E

İşlemci upgrade sorunumm varrr

Pinleri yamultmadin umarım
  5. E

BU OEM SİSTEM 9 TAKSİT ALINIR MI

Hocam piyasaya hakim olsam yardımcı olurdum. Açtığınız konuyu sürekli yüksekltin gerekirse yeni konu açın
  6. E

Daha iyileri var konu aç arkadaşlar yardımcı olur
  7. E

Hocam cuma günü ince hesapta 5060 ti bir sistem indirme girdi ve 47k idi sanırım taksit varmı bilmiyorum 1 hafta daha beklesen belki biri bir sistem çıkarır daha iyisini alırsın 1776546780 Sakın
  8. E

CPU Stres Testi Sonuçlarım

Aynı işlemciyi aynı soğutucu ile kullandım 80 ni gördüğümü hatırlamıyorum. Ama bu bir sorun değil kasan ne kaç tane fan var var bunlarda önemli yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
  9. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Gigabyte M27UA monitör 16bin tl
  10. E

Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse

Aldıysanız nasıl almaya değer mi 1776286504 Buda daist chain denen muhabbet varmı
  11. E

Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse

Hocam ne yaptın aldınmi fanları bende almak üzereyim çok fazla yorum bulamadım
  12. E

Windows 11 lisansı önerisi

Anakart değiştireceksen cmd üzerinden filan değiştir
  13. E

🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.768₺

Bendede ryzen 7800x3d var artic 3 almayı düşünüyordum abartımı olur o zaman
  14. E

2. ele Ryzen 5 7500F - RX 7700 XT sistem satılmıyor

Parçaları tek tek satman gerekiyor bu hikayede en zor ekran kartı satılır gibi
Geri