ARKADASLAR BASARDIM KABUL ETTILER 17K LIK SISTEMI SIPARIS VERICEZZZ sistem:https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rx-7600-h610m-480gb-m-2-ssd-16-gb-ddr4-ram.html
yok ikna olmuyo siz soyleyin 15500 e Alınır mı? bu abi yoksa baska bakiyim ama kafama cok yatti zaten cokta sistem gerektirmeyen oyunlar oyniyorum benim yaptigim iyi gibi ya yinede bi soyleyin icim rahat etsin
merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide...
islemci bulunuyor ram bulmakta biraz sikinti cekiyorum su an ekran kartinda 5700 xt ile arasinda 1000tl fark oluyor butcemi asiyor belki ssd den kisip ssd yi 500 e cekersem ekran kartina upgrade yaparim anca
herkese selamlar. bu ayin 25i gibi sistem toplamayi dusunuyorum parcalari yazarim siz nasil oldugunu yorumlayin
not:sadece bos kasa ve psu bulamadim onun disinda satilan butun parcalari buldum
ekran karti: rx 5700 xt gddr6 8gb 256 bit 4830tl(kargosu ile beraber normal fiyat 4500)
islemci:i3...