fiyatı esnetemiyorum hani 2700 civarı verebileceğim de hadi biraz esnesin 3k olur. Kablolu model arıyorum ama 7.1 de sorun olmasın bir de malzeme kalitesi olarak uzun gitsin
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2000-3000 TL arası param var. Arkadaşıma doğum günü hediyesi kulaklık almak istiyorum. Valorant Cs gibi oyunlar da oynuyor yani 7.1 özelliği olsun ve yıpranmasın, daha doğrusu uzun ömürlü olsun her yönden. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürker
Arkadaşlar RTX 3090 ekran kartım var fakat, oyunlar düşük orta ayarlada olmasına rağmen ekran kartı kullanımı %80 civarı fps 400-500 arası fakat kullanım fazla. Dün trafik modu kurdum CPU %99 uyarısı aldım ondan sonra GHZ de hiç inmedi birşeyler oldu tam olarak da bilmiyorum yardım ederseniz...
Merhaba Arkadaşlar AIRTIES AIR-4430 model bir sinyal güçlediricim var kendini sorunsuz çalışıyordu fakat son zamanlarda internet konusunda beni bi hayli çıldırtıyor. 35 Mbps internetim var genel olarak tam bir şekilde bu interneti alıyorum. Bazen tek tük düşüşler yaşanıyordu. Ama şu son...
4000 TL ye bişey önermemem. Ama bu akşam incehesapta 5k ya İntelin ekran kartı geliyor. Arada RX580 de geliyor. Onları alabilirsin dışında ikinci el belki bişeyler alırsım ama dediklerim daha mantıklı
1717776638
Bütçesi 4000 tl
Arkadaşlar yaklaşık 25000 TL bütçem var. Kamera olarak alabileceğim en iyi telefonu istiyorum. Herhangi bir oyunda aldığın FPS çok da önemli değil. Beni götürsün ve kamerası iyi olsun.
Aynen o şekil durum kötüye gidiyor.
1704215569
DDR4 sistem de olabilir. Sistemin her parçasının iyi olmasını istiyorum. Bir de toplama istiyorum. Kendim toplamak istiyorum.