Yukarda belirtilen m2 soğutucu işinizi görür onların içinde termal pad var ısı düşer. Mesela neden soğutucu istemiyorsunuz veya düşünmüyorsunuz. Diğer...
Tmmdr ben onun için sordum zaten biraz anlamıştım. O zamana kadar sadece rx 580 nin alabileceği maksimum fpsleri alırsınız sorun yok yani.
Yine idareten...
İşlemci R7 7800x3d de olsa rx 580 nin elverdiği ölçüde oyun oynayacaksınız yine. İşlemci güçlü olsa da rx 580 bir 6800xt olmaz. Sizde bütçe kalmadığından...
Gta 5 biraz o konuda sorunlu oyun motoru sadece ona göre dediyseniz bir şey diyemem tabi. Normalde çoğu single oyunda grafikler köklenince büyük bir sorun...
Yukarda söylenenlere katılıyorum , 5600 ten 5700x3d ye 3070 için geçmeye gerek yok. Çünkü 3070 e 5600 işlemci aslında yeterli. Siz ilerde ekran kartını 4070...
Taşınabilir istiyorsanız mecburen laptop olacak. Yerinde kullanım olursa pc olmalı daha serin olur. Bnde de Asus A 15 var laptop olarak ryzen 7535h rtx 4050...
Şimdi ben genelde kasa masaüstü pcmi kullanırım laptopu daha basit işlerde basit oyunlarda kullanıyorum. Bu tercih meselesi. Ama geçilebilir tabii ki. pc de...
Ben imzadaki samsung mönitör ü onlardan aldım sorunsuz alışveriş oldu bilinen bir yer. Ama kimin kimle sorun yaşayacağını kimse önceden bilemez o ayrı.
Hazır sistem imkanı olmuyorsa sistem değişmeyecekse yukarda önerilen kartlar olabilir. İşlemci yüzünden çok daha güçlü çipset kartlar pek verimli olmaz...
Öncelikle geçmiş olsun . Bu kadar paralar verilip hala sıcaklık gibi sorunlarla karşılaşmak kötü tabi. Diskiniz hep biosa giriyorum çıkıyorum demişsiniz...