Erhannn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Monitör tavsiye acill

İps ile va arasinda cok fark olurmu
  2. E

Monitör tavsiye acill

Abi bunu fiyatı cok geliyor
  3. E

Monitör tavsiye acill

Lg nasil abi Alınır mı?
  4. E

Monitör tavsiye acill

Bunu alimmi abi birde casper ı iptal etmekle iyi yapmış miyim bana bi yardimci olun param ziyan olmasin lütfen
  5. E

Monitör tavsiye acill

Abi taksit seçeneği yok ya Bu cihaz nasil https://app.hb.biz/njCmfFDIJYGm
  6. E

Monitör tavsiye acill

Merhaba öncelikle butcem cok fazla değil genellikle oyun arada sirada film icin monitor ariyorum az önce bu monitörü siparis ettim https://app.hb.biz/Z1e5RrSG4B5l ama iptal ettim cok sorunlu diyor herkes bu fiyat larda monitör arayışındayım aklimda sunlar var Nasildir pek bilmem sizinde...
  7. E

Apple 13 pro max alınır mı?

30 civari
  8. E

Laptop ile masaüstü sistem takası MANTIKLIMI

Teşekkürler masaüstü sistemi alirken nelere bakmam gerek onemli olan
  9. E

Laptop ile masaüstü sistem takası MANTIKLIMI

Merhaba arkadaslar elimde 5 aylik laptop var ve ben masaüstü ne gecmek istiyorum elimdeki bilgisayar Lenovo IdeaPad gaming3 i5 12450h ve rtx3050 120 hz kombinasyonlu sizce bu laptop ile 1 aylık Ryzen5 5600 ve rx6600 8gb masaüstü 280 hz monitörlü sistemle takas yapmak mantiklimi Benim icin +...
  10. E

Mesele alacagim telefonun 2 yillik olmasi Degisen hic bir seyi yok bu telefon sıkıntısız kullanılabilir değil mi
  11. E

Merhaba arkadaşlar elimde suan redmi note 10 pro var yakin bi abimdede yurt disi imei kaydı yapilmis apple 13 pro max var yil sonunda telefon butun simlere acik hale geliyor yani 2 yillik telefon olmus oluyor bu telefon Alınır mı? sizce pil durumuda %84 hic degismedi
  12. E

RTX3050 İ5 12450H ile düşük fps aliyorum

85 diye biliyorum ayarlardan yada herhangi bir ayar kapali olabilirmi benim bilmedigim
  13. E

Laptop oda noktasina kadar aynı laptop
  14. E

Merhaba arkadaşlar laptopum Lenovo IdeaPad gaming 3 özellikleri ise rtx 3050 i5 12450h 16 gb ram YouTube da oyun test videolarında ayni bilgisayar gta 5 de yuksek ayarlarda 100 fps 130 fps arası alıyor aynı bilgisayarla ben normal ayarlarda 80 fps i gecemiyorum lutfen yardım edin
  15. E

Bu sistem ilerde bozulurmu

Merhaba arkadaslar bilgisayar ıma takılı suan mikado 1+1 ses sistemi var 65 × 2 guç çıkışı sağliyor ben bu sisteme kendi hoparlörleri haricinde fazladan 2 tane 20 wat lik 2 tane hoporlor taksam sorun yaratirmi tesekkurler
Geri