Merhaba öncelikle butcem cok fazla değil genellikle oyun arada sirada film icin monitor ariyorum az önce bu monitörü siparis ettim
https://app.hb.biz/Z1e5RrSG4B5l ama iptal ettim cok sorunlu diyor herkes bu fiyat larda monitör arayışındayım aklimda sunlar var
Nasildir pek bilmem sizinde...
Merhaba arkadaslar elimde 5 aylik laptop var ve ben masaüstü ne gecmek istiyorum elimdeki bilgisayar Lenovo IdeaPad gaming3 i5 12450h ve rtx3050 120 hz kombinasyonlu sizce bu laptop ile
1 aylık Ryzen5 5600 ve rx6600 8gb masaüstü
280 hz monitörlü sistemle takas yapmak mantiklimi
Benim icin +...
Merhaba arkadaşlar elimde suan redmi note 10 pro var yakin bi abimdede yurt disi imei kaydı yapilmis apple 13 pro max var yil sonunda telefon butun simlere acik hale geliyor yani 2 yillik telefon olmus oluyor bu telefon Alınır mı? sizce pil durumuda %84 hic degismedi
Merhaba arkadaşlar laptopum Lenovo IdeaPad gaming 3 özellikleri ise rtx 3050 i5 12450h 16 gb ram YouTube da oyun test videolarında ayni bilgisayar gta 5 de yuksek ayarlarda 100 fps 130 fps arası alıyor aynı bilgisayarla ben normal ayarlarda 80 fps i gecemiyorum lutfen yardım edin
Merhaba arkadaslar bilgisayar ıma takılı suan mikado 1+1 ses sistemi var 65 × 2 guç çıkışı sağliyor ben bu sisteme kendi hoparlörleri haricinde fazladan 2 tane 20 wat lik 2 tane hoporlor taksam sorun yaratirmi tesekkurler