ErhanSeref isimli üyenin son içerikleri

1. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Yani kabataslak hesap yapınca toplama fiyatı da hemen hemen aynı oluyor tabii farklı daha ucuz bileşenler kullanma imkanı oluyor ama böylesi benim için daha iyi gibi duruyor. 9070'e geçince 68k gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bütçeyi biraz esneteceğiz gibi duruyor :D ya da diğer ekipmanlardan...
  2. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Öyle yapınca da bütçeyi biraz aşıyor hocam ama yapabilecek farklı bir şeyde yok gibi duruyor farklı bir tavsiyeniz var mıdır? İlk çıktığında 29k olan kart ne hikmetse yeni stoklarda 35k olarak geliyor. İğrenç insanlarla dolu bir ülkede yasıyoruz gercekten
  3. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

XT modeli daha çok tutunca ve stoklar bitince zam gelmeye başladı nedense :DDDD
  4. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Bende benzer şeyler yapmıştım ama aklımda bir kaç farklı soru kaldı. Birincisi ana kart konusu biraz araştırma yapınca pek tavsiye edilmediğini gördüm ve b650 eagle ax yazanı seçmiştim. Tercihen 2 tb bir ssd istediğim içinde aynı marka modelin 2 tb olanını seçtim. Soğutucu konusunu sıvı soğutucu...
  5. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Evet dediğiniz gibi sitelerde var ama olmayan sitelerde var. Lakin kasalı psu işine katılıyorum ona da yapacak bir şey yok :) Örn: https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600x-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-b650-kingston-16gb-1tb-ssd/
  6. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Tahmin ediyordum zaten bunun söyleneceğini :D tercihim bu yönde, uğraşmak istemiyorum denebilir. Bazı sistemlerde ki aklıma yatan bir kaç sistem var onların piyasadaki en ucuz bileşenlerine de bakınca pek fiyat farkı yok hatta hazır sistem daha ucuza bile gelebiliyor. Nedense bir önyargı var.
  7. ErhanSeref

60k hazır sistem önerisi

Merhabalar arkadaşlar. Bundan uzun zaman önce benzer konuyu açmıştım o zaman alacaktım aslında ama bir takım sorunlarım nedeniyle bu zamana kadar sarktı. Aradan geçen zamanda bir sürü yeni PC bileşeni ortaya çıktı. Bende sizlere fikir danışmak istedim. 60k sadece kasa için ayırdığım bütçe geri...
  8. ErhanSeref

65-70k arası güçlü hazır sistem önerisi

5000 serisine hiç bulaşmayacağım beni uzun süre götürsün diye o ikiliyi istedim. İkisinin beraber olduğu sistemlerde 100k yı geçiyor pek mantıklı gelmedi ama kafam allak bullak oldu :DDD
  9. ErhanSeref

65-70k arası güçlü hazır sistem önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçeyi kafamda böyle belirledim çünkü monitörde alacağım. İşlemci olarak Ryzen 7 7800x3d, ekran kartı olarakta 4080 SUPER düşündüm ama ikisinin birlikte olduğu bütçeye uygun bir sistem bulamadım. İkisi arasında 4080 SUPER olması daha önemli farklı model bir işlemci...
Geri