erica isimli üyenin son içerikleri

1. erica

Mesemde 18 yaşına girersem ne olur?

rıca ederım dostum
  2. erica

Mesemde 18 yaşına girersem ne olur?

merhaba dostum senınle aynı durumdayım suan 10 uncu sınıfta mesem ogrencısıyım oncelıkle ıyıce dusun tasın cunku hayatında yapacagın son şey okul hayatın bıtı 8/6 çalısıcaksın bolca hakaret ezıklenıceksın bunlara hazır ol ıs yerı konusuna gelırsek ya kendın bulucaksın yada okula kayıt olup orda...
  3. erica

Odunsu Kışlık Bargello Parfüm Önerileri

odunsu degılde cok sevgıgım ve bagımlı oldugun bır koku var onu onerebılırım yaz kıs farketmez kullan *618* denemenı tavsye ederım.
  4. erica

Stajdan çok korkuyorum...

kanka cano en fazla kovulursun oda patronun damarına basarsan ben tıg kaynakcısıyım 2 tane stajer geldı bırınıkovdular patronun damarına basarsan tabi 1769166129 sabah 8 aksam 6 calısıyorum 18 e yenı bastım kanka korkmana gerek yok elıne bır ıs versınler onunla ugrasırken zamanın nasıl...
  5. erica

Uygun fiyatlı f/p oyuncu koltuk önerisi

İyi geceler forumdaşlar uygun fiyatlı f/p oyuncu koltuk arıyorum trendyol gibi uygulamalarda 4-5k arası oyuncu koltukları var ama hiç güven vermiyor o yüzden size danışmaya geldim geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  6. erica

Hayattan bıktım artık.

dostum zorbalar heryerde var az bıraz sosyalleşmeyi dene 7/24 ders ile kafayı bozma maalesef bende zorbalık ve odak eksıklıgınden okulu bıraktı m bu sene mezundum normalde suan mesem ogrencısıyım ve 10.uncu sınıfım gerektıgı zaman ailenle başa cıkman lazım forumadaşların dedıgı gıbı sessiz...
  7. erica

Durup dururken böyle mesaj geldi

eskıden arkadaslara atıyordum ama 200 mesaj falan gıdıyordu
  8. erica

Durup dururken böyle mesaj geldi

sms bomber denemisler numarana
  9. erica

Kafayımı bozdum sizce aklıma neden böyle şeyler geliyor

tineri götten cekmişsin reis kafası simdi gelmiş
  10. erica

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

emek setup
  11. erica

Gamebooster monitör alınır mı?

dostum daha ıyı marka modeller var mesela ben https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-256f-24-5-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html kullanıyorum onerırım
  12. erica

Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi

beyler moralımı sıkıp atınız eyw
  13. erica

Sen sadece gülüşüne aldanmışsın
  14. erica

Ben yanlış anladım özür dilerim 1758549619 Sanırım 1758549652 Neden peki?
  15. erica

Üstad yalan borcum yok size kız anlattığım gibi ne yapacağımı bilmiyorum kızın parfümünü sordum bu gün armani dedi ben bargello kullaniyom mk maalesef herkes varlıkli bir ailede doğmuyor
Geri