erigena. isimli üyenin son içerikleri

1. erigena.

Yardım İphone almak istiyorum ne yapmalıyım

Ustam biraz pahalıya almamısmısın sence merakımdan soruyorum
  2. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Seal U 2mn bandı Tesla 2mn bandı
  3. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

e yazılım tarafı düzgün sasesi mekanigi sorunsuz dengi olan Tesla var Rafale var vs vs
  4. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Dostum videosunu attıgın arac Türkiye pazarında olan Byd'lere denk bir aracmı sence adamların toplanıp biz en fazla nasıl bir arac cıkarabiliriz diye düsünüp maaliyetten hic bir sekilde kısmayıp cıkardıkları bir arac bir zahmet aks veya rot bası kırmasın kırsa komik olur 😁 Fakat demek istedigim...
  5. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

1 yıl kadar 2009 Model Caddy sürdüm ön iki coil kafası komple yerdeydi o arabayla fark etmeden hızlı girdigim kasislerde oldu kacamadıgım cukurlarda oldu fakat ne direksiyon kutusunu dagıttı nede aks kırdı. Seri araba süren birisi olarak ister istemez sert olarak girdigim kasisler cukurlar bi...
  6. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Saydıgım arabalara göz at derim 1757418742 Evet ask kırmak öyle kolay degil fakat 20 30 yasındaki arabalar 3. 4. sahiplerinde gezerken dagından sehirine köyünden yaylasına vs giderken bu aksları kırılmıyorda daha sıfır Byd aks kırıyor bu normalmi sence
  7. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Büyük olsun diyip bütün HB leri sıraladın 🙂 Arka diz mesafesi kısa araclar bunlar.
  8. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Yeni cıkıcak bir arabaya 1.5mn para baglamak riski bana mantıklı gelmiyor zamanında Togg dan cok magdur olan insan gördük yenisindede sorun cıkmayacagı ne mechul bence araba cıkıp bir süre yollarda görüldükten sonra alınması daha dogru. BYD'ye gelecek olursak alt takım olarak sase olarak...
  9. erigena.

1.5 M Aile Araba Önerisi

Megane 4 Toyota Corolla Volkswagen Passat Audi A3 Sedan Ford Focus Peugeot 508 Sanayiye düsmemek düssen bile cok masraf acmayacak birseyler arıyorsan dediklerim ideal. Ustası cok,parcası bol,tutulan,sevilen piyasası sürekli olan araclar.
  10. erigena.

1500TL kablosuz kulak içi kulaklık önerisi?

Silikonlu olmadıgı icin pek kulak ici sayılmaz ama sabah Huawei Freebuds SE2 siparis verdim uzunca bir arastırma yaptım beklentileri karsılayan bir kulaklık.
  11. erigena.

500Bin'e araba önerisi

Rica ederim yardımcı olabilecegim bir konu varsa sorman yeterli
  12. erigena.

500Bin'e araba önerisi

Merhaba,yukarıda ki arkadasın yazdıgına sadece gülüyorum 🙂 400 bandına otomatik ve kücüklük olarak Polo,Peugeot 307, ve Nissan Micra önerebilirim. 500 bandına gene bir bayan icin en mantıklısı Opel Corsa ve Honda Jazz olacaktır diye düsünüyorum. 600 bandı icin 2014 Model Pololar,Megane 2 ve...
  13. erigena.

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım

Usta ankerin lacivertide bi hosuma gitti ama huawei mi iyidir anker mi
  14. erigena.

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım

Kalitelimidir ona göre siparis verecegim suan
  15. erigena.

Ford Focus hakkında soru

2011 model henüz 100 bin KM de Focus sahibiyim 1.6 TDCİ 110 luk,bundan önce 2009 Model 1.6 TDCİ 89 bin KM de Focus sattım iki aracımdada motor mekanik olarak hic bir sorun yasamadım elektriksel olarak göstergede ABS ısıgı yanıyordu fakat 15 dakikada sanayide halledildi yani 1.6TDCİ motora...
Geri