inşaat mühendisliği okuyorum hem çizim yapmaya uygun hem de oyunları da sorunsuz oynatacak bir makine arıyorum. teşekkür ederim şimdiden.50bine kadar zorlayabilirim..
Biz alali iki yil oldu yani yaklasik iki yasinda beyaz bir muhabbet kusu ismi bulut. disi diyende oldu erkek diyende bilgili biri varsa bilgilendirebilir mi cinsiyeti nedir acaba
Yks surecinde kiz arkadasimdan ayrildim ve bir baktim etrafimda kimse kalmamis kendi bir basima kalmisim ne arayan var ne soran sosyal hayatim bitmis boslukta hissediyorum kendimi ne olacak bu durum tum hayat boyunca devam edecek mi gercek hayat boyle bisey mi bosluktayim abiler ablalar...
çok fazla fps oyunu oynayan biri değilim hikayeli oyunları tercih ederim müzik kalitesi benim için daha önemli birde mikrofon tak çıkar olursa daha güzel olur bütçede 2 3 k ya kadar çıkabilirim
stok fan yetmediği için yeni soğutucu arayışına girdim. Kasam 160mm kadar destekliyor. Soğutma piyasasına hakim değilim ama fiyat performans bir şeyler iyi olur hocam öğrenciyim 2 3k üstüne çıkamam