Hocam ben dreame l10s pro gen2 aldım, bahsettiğin ürünlerden daha uygun incelemeni tavsiye ederim. Ben çok memnunum alalı 2 hafta oldu aklında bulunsun diye yazıyorum.
Arkadaşlar daha almadım ama bu televizyonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şey içinden ayaklık çıkıyor mu? Bir TV sehpası aldım uyumlu ama ayaklık çıkıp çıkmadığını anlayamadım ve çıkıyorsa kaliteli mi acaba
Ps Appten oyun almaya çalışıyorum oyuna girip sepete ekle dedikten sonra sepete git diyorum ekran böyle simsiyah kalıyor. Uygulamayı sildim yükledim,ön bellek veri ne varsa temizledim. Hiçbir şekilde sepette görüntüleyip ödeme yapamıyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı arkadaşlar? Yardım...
Arkadaşlar çok saçma bir problemim var nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Şöyle ki; dün pcdeki fc25 hesabım coin satışından ban yedi geçtiğimiz günlerde yeni ps aldım ve oradan oynamak için fc25 aldım. Fakat e-postalar aynı olduğu için ps hesabı otomatik olarak ban yiyen fc25 hesabına bağlandı. Böyle...
Teşekkür ederim hocam lakin pc benim değil yeğenim için o da takmış sıvı soğutmaya yoksa bende kule tipi yeterli olur diyorum ama 14 yaşında ve hoşuna gidiyor böyle şeyler yüzden sıvı soğutmaya geçeceğiz