erkamışık isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bu Cihaz Hakkında Bilgisi Olan

https://www.hepsiburada.com/medion-...r-p-HBCV0000CHI39L?url_src=and-product-detail bütcem 30000 civarı üniversite için alıcam çok yüksek oyunlar oynamam valorant ve LoL bunlar için işimi görürmü cihaz sıkıntılımı bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  2. E

Yks Sayısalda Kaç Yapılır

Baykuş düşünüyorum
  3. E

Yks Sayısalda Kaç Yapılır

4 yıldır ders çalışmamış biriyim ve acayip bir çalışma isteğim var ve başarmak istiyorum ve zamanımı gerçekten vermek istiyorum. Eşit ağırlık girmeyi düşünüyorum ama sayısalmı girsem diye de düşünüyorum ama yapamayacağımdan korkuyorum. 2. olarak koçluk almayı düşünüyorum ama herkes alma diyor...
  4. E

Yks İçin Koçluk Almalımıyım

Peki reis kim çevremde yok bildiğim yokmu hiç
  5. E

Ipad mi İpad Air mi?

S 11 kafama çok yattı tşk herkese
  6. E

Ipad mi İpad Air mi?

Reis yks sınavına hazırlanıcsm ve tabletten tek oynadığım oyun pubg çok büyük performans beklemiyorum
  7. E

Ipad mi İpad Air mi?

Reisim bi videoda Samsung s11 gördüm ve ilgimi çekti bu konuda bilgim var ı
  8. E

Ipad mi İpad Air mi?

Ndn knk 1785012112 Ucuz bir şey alıp ilerde bilgisayards alınabilir yada iPad Air de alabilirim bu konular da seçim çok zor ya
  9. E

Ipad mi İpad Air mi?

Ders için üniversiteye hazılanıcam oyunda oynarım ama sonradan da lazım olur heralde
  10. E

Ipad mi İpad Air mi?

Reis peki bu fiyatlara sadece iPad mı alınır yoksa başka markalarda bakılırmı tablete çok yüklenmiyecem bilemedim kafam çok karışık
  11. E

Ipad mi İpad Air mi?

Aralarında 14 bin TL lik fark var ikisininde son modeli ben hem ders hem oyun için alınca. Aralarında çok bi fark var ucuzu işimi görürse onu alıcam https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-mh344tua-ipad-air-11-m4-wi-fi-128-gb-tablet-mor-1252746.html...
  12. E

Peki nerden nasıl bsşlamalıyım genel bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim 0 on EA giricem tablette almayı düşünüyorum
  13. E

Canlı biri daha iyi değilmi
  14. E

Hangi kitaptan nasıl veya hangi ders çalışıcağım konusunda kararsızım ve derslerden geri olduğum için bir programla açığını kapatmalıyım koçluk almak msntıklımı
  15. E

İpad mi Yoksa İpad Air mı Alınır Sizce ?

iPad mi iPad Air mı çok bi fark varmı 14 bin TL lik bir fark
Geri