erkan.alp isimli üyenin son içerikleri

1. E

Baseus Bowie D05 5.3 + Baseus Gan 5 Mini 20W 598 TL

Fiyat güzel ama garanti ile ilgili soru işareti var. Üstünde hakman elektronik yazıyor adamları arıyorsun biz bakmıyoruz diyor.
  2. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kime yar oldu diye günlerce f5 yaptım. Size de yar olmamış 😁
  3. E

🔥İndirim 🔥Baseus Crystal USB-TypeC 100W Şarj Kablosu 189 TL🔥🔥

Xiaomi için hızlı şarjdan fazlasını desteklemiyor. Ama halat gibi kablo uzun ömürlü olacak gibi.
  4. E

🔥İndirim Ahşap Çubuklu Ayakkabılık 117 TL

Yanlış anlaşılmasın ama bu ürün ve benzerleri çöp. En ufak bir çarpmada başta ki plastik çıkıyor ahşaplar dökülüyor. Gerçekten kullanmışsız ürün.
  5. E

Hocam bir tane düz vardı. Epey baktım ama artık pes ettim. Biri arada aldı sanırım. Ultra bana çok büyük plus da olur ama hiç denk gelmedi.
  6. E

Bir arkadaş vardı iade ettiği s9 kayboldu gitti. Gören yada alan oldu mu? boşuna bakmayalım
  7. E

Fiber yoksa o fiyatlara vdsl çok zor. Bu arada ben mercusys mr90x aldım. iade etmeyi düşünüyorum. Harika bir router openwrt desteği falanda var ama benim planlar değişti.
  8. E

S9 plus s10 plus görürsen destek bekliyorum dostum.
  9. E

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

@KYTECHNGAMING Merhaba benzer bir konu olduğu için konu açmadan danışmak istedim. Şu an vdsl var ve modemim arızalandı aynı zamanda binaya fiber hat çekildi ve kazı için onay bekleniyormuş ama ne kadar süreceği belli değil. Keenetic hopper dsl ax3000 alırsam bugünü kurtarıp, ileride 1000mbit...
  10. E

Mercusys mr80x var ama 90x e bir türlü değmedi. Denk gelen olursa beni etiketleyin lütfen.
  11. E

🔥İndirim İtopya Kioxia SSD'ler İndirimde

Pcie 2.0 x4 ile kullanıyorum. 1600 mbs görüyorum. Hesap hatanız var sanırım.
  12. E

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Parolaparayı anında hesaba çekebiliyorsunuz. Ama iyzico da çekilemez limit olarak geliyor. 3 kişi aldık. Ben hepsinin iadesini aldım ama diğer iki kişide birinde ilk alışveriş gelmedi diğerinde yüzde on artı ilk alışveriş gelmedi iyzicoda sorun çıktı. 2 iş gününe gelir diyor ama Nasıl...
  13. E

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Arkadaşlar merhaba kendim için ssd lazımdı onu aldım. Kampanya paraları geldi. Kuzene de yapalım dedik. Ona da başka bir ürün aldık gaming.gen.tr den iyzico onay mesajı geldi. Ödemeyi kabul etti ama iyzico kısmı gelmedi. parolapara kısmı geldi. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  14. E

3806 TL Lexar NM620 2TB SSD, M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe 1.4 3500MB/s / 3000MB/s

Aktif oyun oynarsak sorun çıkarır mı?
Geri