Bilgisayarımı 1 saat önce açtım sorun yoktu şimdi açılmıyor ve bu hatayı veriyor daha önce de mavi ekran hataları alıyordum sıfırlama yaptım düzelmişti şuan bu hata yüzünden bilgisayara hiç giremiyorum ne yapmalıyım
oyuna giriyorum sonrasında ubisoft connect ten bir yazı çıkıyor topluluğa katıl vs gibi iki seçenek sunuyor ben hangisini seçersem seçeyim oyun bir anda kapanıyor ben maybe later seçeneğini seçip oyunumu oynamak istiyorum ama olmuyor
1727871791
bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa lütfen...
youtube da shorts videolarda kullanmak için sıradan günlük hayatta kaydedilmiş videoları indirebileceğim bir site arıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz
X box one kontrolcümün sol alttaki tuşu bastığım zaman tık tık tuş sesi gelmesine rağmen tuş nasılını algılamıyor biraz bastırarak basarsam algılıyor. Ama ben ürünü amazondan aldığım için bütün kağıtları Çince yazıyor garantiye göndermek istesem nereye göndericem nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz
Merhabalar elimde şuan 12400f ve rtx 3060 ekran kartı var monitörüm 2k o yüzden 2k oyun performansı güçlü bir ekran kartı almak istiyorum şuan rx 7800 xt 18500 TL civarında rtx 4070 21000tl civarında aslında rx 7800xt bana daha mantıklı geliyor ama 3060 ekran kartım da fsr 3 desteği alıcak o...
Merhabalar bilgisayar masası almak istiyorum ama piyasadakiler hep sunta malzemeden yapılmış uzun ömürlü bir masa için sizce mobilyacıya yaptırmak mı mantıklı yoksa piyasada güzel bir masa var mı önerebileceğiniz
elimdeki işlemci maks 4070ti ı destekleyebiliyor ve güç kaynağım da aynı şekilde sadece 5 bin tl fark vermeye değmez gibi geliyor bana siz ne düşlünüyorsunuz diye sormak istedim