erkan_ayan isimli üyenin son içerikleri

1. E

DDR 2 sisteme ekran kartı tavsiye

şu an kullandığım ekran kartında 2 yıldır çözemediğim sürücü sorunu var bu konuda yardımcı olacak biri varmı forumda, bilgisi biraz yüksek olmalı. bide konu biraz uzun olduğu için yeni konu açmak istemedim
  2. E

çözünürlük düşük ya ondandır belkide senin için sorun değilse dc istek attım sana danışmak istediğim var
  3. E

60 fps zaten dağlık ve aksiyon olmadığı bölgelerde ama şehirde ve aksiyon olan sahnelerde 40 fps alıyorum (xenon işlemciyi takınca 25 den 40 yükseldi hiç bir şey yapmadan) önerilerin için teşekkür ederim
  4. E

kardeşim güç kaynağım 500 wat anakartım en son quad işlemci destekliyor modlu bios ve bant yapıştırarak xenon işlemci taktım.şu an sistemimde asus gt 740 takılı ve gta 5 yüksek grafikler 1680 1050 çözünürlükte 40 ila 60 fps arası oynuyorum,ekran kartımın sürücü sorunu olduğu için değiştirmek...
  5. E

pardon kardeşim forum olaylarında yeniyim anlayamadım kim kime ne yazıyor 1677242019 windows ssd de fakat gta harddisk de teşekkür ederim önerin için
  6. E

önümüzdeki dönemlerde anakart ve işlemciyide yenilemeyi düşünüyorumda o zaman da tekrardan ekran kartı almayım diye düşünerek 750 ti den biraz daha iyi bir kart bakayım demiştim
  7. E

ne saygısızlık yapmışım pardonda
  8. E

750 ti benimde aklıma yatan ama 1050 ve rx 980 nasıl olur sence 1677241592 en mantıklısı o gibi ama rx980 nasıl olur sence bu sisteme
  9. E

1680 1050
  10. E

şu an bu sistemle gta 5 i sürücü sorunu olan bir ekran kartıyla full grafiklerde 60 fps oynuyorum zaten neden alaycı konuşuyosunki gücümüz buna yetti
  11. E

Merhaba arkadaşlar DDR 2 sistemime 2.el max 1250 liraya kadar gta 5,pubg oynayabileceğim ekran kartı tavsiye edermisiniz asus p5q anakart intel xenon 5472 işlemci DDR 2 800 mhz 8 gb ram
Geri