erkanerdogan02 isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! MANGAL SETİ 💥💥💥87 TL💥💥💥

hazırlanıyor mu daha 1710334670 Sonuç xd
  2. E

Ben 1:57'de sipariş verdim. Halen hazırlanıyor yazıyor.
  3. E

Bendede halen hazırlanıyor yazıyor.
  4. E

Aldım bakalım. Çok ucuz yani aynı set aynı satıcı Trendyolda 700 TL.
  5. E

Farklı adres üzerine internet başvurusu yapılırsa sorun olur mu?

Benim bahsettiğim mesafe bu. İşaretlediğim ağacın arkasındaki beyaz duvar.
  6. E

Türk Telekom 20 metreden bakır kablo çekermi ?

Depremden dolayı eski bir mahallede bulunan evimize geçtik. Burada 1 senedir evin ön tarafındaki ankastre kutuları depremde hasar görmüş ve kutular düzeltilmicek şekilde arızalı. Ama evin arka tarafındaki kutular sağlam. Sizce işaretlediğim yerdeki duvardan pencereye kablo çekerler mi? Ya da...
  7. E

Şimdi garip bir şekilde, evimin önü bir sokağa arkası bir sokağa bakıyor. Ve evimin arkasından mutfaktan kablo geçirebiliyorum. Ama ne hikmetse altyapı yok diye geçirmişler sisteme. Oysaki hemen 30 metre karşımda ankastre kutusu var.
  8. E

Tabii bakalım bi gelsinler sonucu buraya yazarım.
  9. E

O zaman bende şöyle yapayım, ekipler geldikleri zaman beni aricaklar zaten. Onlara durumu izah edersem anlarlar bence.
  10. E

Müdürlük şu an düzeltmiyor burası deprem bölgesi olduğu için sıra gelmiyor. Öyle bir başvuruyu mahalleden başkası yapmıştı 1 senedir gelen olmadı. 1710158941 Depremde binası yıkıldığı için burdaki müdürlüğü kapatmışlar.
  11. E

Müdürlük çok uzakta ya. Ben ilçede oturuyorum müdürlüğe gitmem için 4 saat yol gitmem gerekiyor.
  12. E

Modem bağlamicaklar kendi modemim var. Sadece port açmaya gelecekler kablo bağlarlar mı bilmiyorum. 1710158707 30 metre ilerideki kutudan port açsalar kendim bile o kabloyu çekerim ama asıl olay port açarlar mı?
  13. E

Hayır her şey benim adıma sadece adres farklı olacak. Kendi adresimi girdiğimde başvuru yapamıyorum direk iptal oluyor.
  14. E

Müstakil evde oturuyorum kendi evimde altyapı gözükmüyor ama 30 metre ilerideki evde altyapı gözüküyor. Kendi evimin adresiyle başvuru yapamıyorum. O evin adresini versem ekipler geldiğinde durumu anlatsam benim evime kurulumu yaparlar mı? Tek yapacakları port açıp 20-30 metrelik mesafeden kablo...
  15. E

sistemi mi kaça satabilirim

Rx 580 8 gb ?
Geri