Depremden dolayı eski bir mahallede bulunan evimize geçtik. Burada 1 senedir evin ön tarafındaki ankastre kutuları depremde hasar görmüş ve kutular düzeltilmicek şekilde arızalı. Ama evin arka tarafındaki kutular sağlam. Sizce işaretlediğim yerdeki duvardan pencereye kablo çekerler mi? Ya da...
Şimdi garip bir şekilde, evimin önü bir sokağa arkası bir sokağa bakıyor. Ve evimin arkasından mutfaktan kablo geçirebiliyorum. Ama ne hikmetse altyapı yok diye geçirmişler sisteme. Oysaki hemen 30 metre karşımda ankastre kutusu var.
Müdürlük şu an düzeltmiyor burası deprem bölgesi olduğu için sıra gelmiyor. Öyle bir başvuruyu mahalleden başkası yapmıştı 1 senedir gelen olmadı.
1710158941
Depremde binası yıkıldığı için burdaki müdürlüğü kapatmışlar.
Modem bağlamicaklar kendi modemim var. Sadece port açmaya gelecekler kablo bağlarlar mı bilmiyorum.
1710158707
30 metre ilerideki kutudan port açsalar kendim bile o kabloyu çekerim ama asıl olay port açarlar mı?
Müstakil evde oturuyorum kendi evimde altyapı gözükmüyor ama 30 metre ilerideki evde altyapı gözüküyor. Kendi evimin adresiyle başvuru yapamıyorum. O evin adresini versem ekipler geldiğinde durumu anlatsam benim evime kurulumu yaparlar mı? Tek yapacakları port açıp 20-30 metrelik mesafeden kablo...