erkocix isimli üyenin son içerikleri

1. E

2. MONİTÖR YAYIN SOHBET AKTARMA

ARKADAŞLAR MERHABA OBS İLE YAYIN AÇACAĞIM KİCK TE 2. MONİTÖRÜDE BAĞLADIM FAKAT SADECE YAYIN AYARLARINI VE SOHBETİ 2. MONİTÖRDE NASIL GÖREBİLİRİM
  2. E

KULE TİPİ SOĞUTUCU SEÇİMİ

Aşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsun Önceden amd stok i işlemci fanı kullanıyordum ramler fana çok yakın duruyordu Sıkışma problemi falan olmaz değil mi
  3. E

Aşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsun
  4. E

Arkadaşlar merhabalar Ryzen 7 5700x işlemci aldım anakartım gigabyteb450m s2h Kasa corsair spec05 Hangi kule tipi soğutucu almalıyım
  5. E

Ryzen 7 5700X Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar tekrardan merhabalar önceki konudan vardığım nokta Amd Ryzen 7 5700X almak oldu. Kule tipi fan mı almalıyım ,Sıvı soğutmamı? Çok fazla masraf yapmak istemiyorum F/P olsun yeterli benim için. Kasam corsair spec05 b450m s2h am4 anakart hangi soğutucular uyar onuda belirtirseniz çok...
  6. E

Çözüldü✓ İşlemci Ekran Kartına Yetmiyor

Aldığım işlemciyi tray olarak alıcam kule tipi fan mı almalıyım sıvı soğutma mı tavsiyeleriniz nedir ? 1755409229 Hocam benim bütçeyi biraz aşıyor bu işlemci çok isterim ama 5700x düz modeli alacağım sanırım
  7. E

Çözüldü✓ İşlemci Ekran Kartına Yetmiyor

Arkadaşlar öncelikle merhabalar bir arkadaşımın vesilesiyle elime sıfır Asrock Radeon 9060XT 16GB geldi. Benim de halihazırda olan işlemcim ryzen 5 3500 işlemci kullanımı oyunlarda %100 olduğundan dolayı darboğaz yiyorum büyük ihtimalle oyunu aşağıya alırken takılmalar oyunda takılmalar...
Geri