Erkonl isimli üyenin son içerikleri

1. Erkonl

YENİ ALDİGİM 4060 Tİ RYZEN 5 7500 F PC KASİYOR

Yahu 33 k verdim şimdi ekran kartına fln bisi olmaz dimi ssd alırım da bu kasmasi ne anlamadım ssd yüzünden mi acaba
  2. Erkonl

Bendede var galiba kadara ya rtx 4060 ti ryzen 5 7500F 32 gb ekleme yapıp aldım bilgisayarda sadece pubg oynuyorum o bile kasıyor bazen anlayamıyorum
  3. Erkonl

Bilgisayar Açılırken Çok Kasıyor Yardım

Rtx 4060 ti ryzen 5 7500F 1722350380 İki aylık pc bugün böyle bisi oldu nvidia güncelleme gelmiş sürücü ondan olabilir mi 1722350528 Msi center güncelleme gelmiş ondan olabilir mi
  4. Erkonl

İnce hesap daha üç aylık bisiler olmaya başladı pc ye pc açılırken çok zor yükleniyor jet hızıyla yükleniyordu dün bir şey oldu
  5. Erkonl

Bilgisayar Açılırken Çok Kasıyor Yardım

Arkadaşlar bilgisayar açılırken acayip kasıyor jet hızıyla açılıyordu şimdi sistem zar zor yükleniyor yardım edin lütfen rtx 4060 ti ryzen
  6. Erkonl

Aynı pc yi bende aldım bendede olmaya başladı hatta sistem açılmıyor şuan
  7. Erkonl

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Hocam bunu masaüstü bilgisayar da kullanabilir miyim
  8. Erkonl

Arkadaşlar bana alınacak en uygun bilgisayar koltugu önerebilir misiniz

En uygun bilgisayar yada oyuncu koltuğu lazım
  9. Erkonl

İşlemci Soğutucuyu nasıl takacağım

Ryzen 5 7500F
  10. Erkonl

İşlemci Soğutucuyu nasıl takacağım

Arkadaşlar siparişim geldi Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucu nasıl takacağı mı bilmiyorum anakarti pc nin içinden çıkarmadan takabilir miyim ekran kartını çıkarmam gerek mi biraz yardım edin stok fanı nasıl çıkaracağım onu da bilemedim
  11. Erkonl

❌İndirim Bitti! AXE DEODORANTLARDA 3 ALIMDA SEPETTE İNDİRİM İLE 73 TL

https://app.hb.biz/CuYMFR7pDO0H bunu aldım 220 tl verip iyi mi
  12. Erkonl

Elektrikçi topraklı priz taktı ve kaçak akım rölesi taktı

Whatsapptan yazdım adama böyle böyle abi satışı yok max emsali 500 diye. Snayder a bak ben gıdadan listesini alır gönderirim Alman aynı fabrika yazdı
  13. Erkonl

Elektrikçi topraklı priz taktı ve kaçak akım rölesi taktı

Hocam bak adamın taktiği role moeller diye bir marka 230 25 Amper sanırım ıntarnette bulamadım emsali bile yok sende bir bakar mısın yani nasıl bisi takmış adam belkide 400 liralık şey takip 2, bin tl almıştır yanında legand diye bir tane daha getirmişti sıfır kutusunda neden bunu taktın onu...
  14. Erkonl

Ekran kartının Fanlari dönmüyor

GPU 38 yazıyor derece
Geri