haritada keşfedilmemiş mekanlar kısmındaki soru işaretlerinde bulunan adamların üzerinde oluyor genelde
ne kadar vurursam vurayım canları 3-5 azalıyor en fazla ölmüyorlar birtürlü
sebebini bilen var mı
elden ring 40 dolar şuan arada 20 dolarlık fark var indirimden rdr2, titanfall2 ve battlefield1 aldım dark souls 3 üde düşündüm ama daha önce oynanış videosunu fln izlemedim ilgimi çekmedi hiç aratma gereğinde bile bulunmadım ondan dolayı sorayım dedim içeriğinden bahsedermisiniz
bf1 i daha yeni aldım bitirdim mükemmel bir deneyimdi internette 6-8 saat filan yazıyordu oyun süresi ben 12 saatte normal bir hızda oynayarak bitirdim (muhtemelen benim acemiliğim yüzünden) 1. dünya savaşı ile alakalı 5 senaryo var istediğini seçip oynuyorsun ama manuel save alamıyorsun oyun...
marvels spiderman remastered
fc 25
black ops 6
benzeri indirime giricek büyük oyunlar var mı
1738432537
oyunları örnek olarak verdim türü önemli değil 60-70 dolardan düşücek büyük oyunlardan bahsediyorum genel olarak
ben daha çok çatışmalı aksiyon temalarını seviyorum bf1 oynuyorum şuan mükemmel bir oyun bana göre witcher 3 de oyunun başındaki gibi 7-8 kişiyle tek tek konuşup şunu dersem nolur bunu dersem nolur falan tarzı şeyler sunan oyunları pek sevemiyorum ayrıca şuana kadar paralı aldığım tek oyun bf1...
ilk ikinci ve üçüncü oyun toplam 8.42$ yani 300tl (steam üzerinde)
witcher 3 ü oynamıştım daha önce ama pek sevemedim yinede 1 ve 2. oyun için alınmaya değermi
paralı oyun alan biri değilim birkaç gün önce battlefield 1 almıştım sadece herhangi bir oyunun online moduna girmedim bu yüzden gerekli mi pek karar veremiyorum