ermanyildirim isimli üyenin son içerikleri

1. E

Assassin Creed Originsdeki Kuru Kafa Ne Anlama Geliyor

ne zaman onları öldürebilecek seviyeye gelirim belli bir sınır varmı
  2. E

Assassin Creed Originsdeki Kuru Kafa Ne Anlama Geliyor

haritada keşfedilmemiş mekanlar kısmındaki soru işaretlerinde bulunan adamların üzerinde oluyor genelde ne kadar vurursam vurayım canları 3-5 azalıyor en fazla ölmüyorlar birtürlü sebebini bilen var mı
  3. E

Hangi Ubisoft Oyunları Alınmaya Değer

steamde indirime girmiş ubisoft oyunları hangi oyunları almalıyım sizce
  4. E

Laptop için m2 ssd önerisi

piyasada başka var mı fiyat performans ssd
  5. E

Laptop için m2 ssd önerisi

1 veya 2 tb olsa daha iyi olur fiyat performans güzel bir ssd önerisi olan varmı
  6. E

Dark Souls 3 Alınmaya Değermi

elden ring 40 dolar şuan arada 20 dolarlık fark var indirimden rdr2, titanfall2 ve battlefield1 aldım dark souls 3 üde düşündüm ama daha önce oynanış videosunu fln izlemedim ilgimi çekmedi hiç aratma gereğinde bile bulunmadım ondan dolayı sorayım dedim içeriğinden bahsedermisiniz
  7. E

Dark Souls 3 Alınmaya Değermi

şuan steamde 20 dolar indirime girmiş oyunun teması nasıl sevmediğiniz özelliklerden vs. bahsedermisiniz
  8. E

Hangi Battlefield oyununu almalıyım?

bf1 i daha yeni aldım bitirdim mükemmel bir deneyimdi internette 6-8 saat filan yazıyordu oyun süresi ben 12 saatte normal bir hızda oynayarak bitirdim (muhtemelen benim acemiliğim yüzünden) 1. dünya savaşı ile alakalı 5 senaryo var istediğini seçip oynuyorsun ama manuel save alamıyorsun oyun...
  9. E

Yakın Zamanda İndirime Girecek Oyunlar Var Mı

marvels spiderman remastered fc 25 black ops 6 benzeri indirime giricek büyük oyunlar var mı 1738432537 oyunları örnek olarak verdim türü önemli değil 60-70 dolardan düşücek büyük oyunlardan bahsediyorum genel olarak
  10. E

Witcher Serisindeki İnanılmaz İndirim

doğru diyosun rdr2 ile titanfall2 aldım 650 TL'ye witcher serisi yerine
  11. E

ben daha çok çatışmalı aksiyon temalarını seviyorum bf1 oynuyorum şuan mükemmel bir oyun bana göre witcher 3 de oyunun başındaki gibi 7-8 kişiyle tek tek konuşup şunu dersem nolur bunu dersem nolur falan tarzı şeyler sunan oyunları pek sevemiyorum ayrıca şuana kadar paralı aldığım tek oyun bf1...
  12. E

ilk ikinci ve üçüncü oyun toplam 8.42$ yani 300tl (steam üzerinde) witcher 3 ü oynamıştım daha önce ama pek sevemedim yinede 1 ve 2. oyun için alınmaya değermi
  13. E

Cyberpunk 2077 20$ Eder Mi?

sadece dlc yi alsam oyunda geliyormu yoksa ayrı ayrı almam mı lazım
  14. E

RDR2 Normal Hali İle Ultimate Edition Arasındaki Fark

paralı oyun alan biri değilim birkaç gün önce battlefield 1 almıştım sadece herhangi bir oyunun online moduna girmedim bu yüzden gerekli mi pek karar veremiyorum
  15. E

Cyberpunk 2077 20$ Eder Mi?

bu fiyata steamden almaya değer mi
Geri