Merhaba. Yeni taşınacağım ev için türknete başvurdum. Şimdi önden ekip gelip telefon kutusundan hattımı işaretledi ve iki tane kısa kablo var. Kutu girişte bende giriş katta oturuyorum. Telefon kutusundan çıkan 2 kabloyu eve modeme taşımam gerek. Lakin hangi kablo ile ?
VDSL kullanacağım. En...
Güzel bir paylaşım bence. Şahsi fikrim benimde driver boosteri kullanmamak. Fakat diğer programları için denenebilir. Keşke veri kurtarma programı gelse dedim ve tekte geldi. Her türlü iş görür bence, denenebilir
Adaptor farkli bilgisayarda çalışıyor onda sorun yok bro. Sarj soketindede yoktur çünkü batarya zaten bitik kablo yerinden biraz oynadiginda aninda gidiyor
Bir adet vardi aslında benimde dikkatimi çekmişti. Elimde yok diye değiştirmedim. Ilk firsatta alip deneyeceğim
1674445018
Batarya bitik zaten. Şarj haricinde çalışmıyor
Eski bir laptop var onu canlandırmaya karar verdim. bir iş için kullanıcam. 15 20 saniye çalışıp kaapanıyor. Bugün komple söktüm termal macun yeniledim fanı temizledim ramları değiştirdim hdd yi ssd ile değiştirdim. Fakat sorun yine aynı format ekranında dosyalar kopyalanırken kapanıyor...
Anladım. Bicimlendirme olayı hdd veya ssd yi harici olarak başka bilgisayara takıyorsun. Taşınabilir harddisk hesabi. Nasıl ki flashi formatliyorsun sağ click yapip bicimlendiriyorsun. Onun aynısını ssd yada hdd ye yapiyorsun. Sonra sifirlanmis haliyle bozuk pc ye takıyorsun
Internetten baktigimda windows dosyalari yüklenmiş ama regedit uzantılarında sıkıntı var anlamına geliyormuş. Yani ya senin bilgisayarci format usb sini hazirlarken birseyi atlıyor yada diskin hatayai dusmus harici olarak bicimlendirmen gerek . Başka bir ihtimal gelmiyor aklima
Belki başka...
Bir sefer ramim arizali olduğundan bu tarz bir sorun yaşamıştım. Akabinden 2 3 sefer denedigimden bu seferde diskler sıkıntı çıkarmıştı. Diskleri harici takip biçimlendirip tekrar kurduğumda düzeldi. Bunu tecrübe ettiğimden sadece bunu söyleyebilirim
Garanti olarakda ssd ye ve hdd ye farkli bilgisayardan bicimlendirseniz temiz ve güzel olur. Şuan ki denemelerinizden kalan artıklar temizlenmiş olur. Çok şart değil bence ama imkan varsa neden olmasin