ermin1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

GRAVİX 5A SİSTEM OYUNDAN ATMA SORUNU

Bende tek giriş var kabloyu cıkarıp yeniden taktım düzeldi gibi sanki
  2. E

Bu değerleri görüyorum dün 2-3 saat oyundan atmamıştı şu an 5 dk sürmüyor atmaya devam ediyor anormal olan nedir Aldıgım değerler böyle dün 2-3 saat oynamama rağmen atmıyordu şimdi 5 dk dayanmadan atıyor anormal olan durum nedir? 1759242338 Paylaştım 1759242418 Tam olarak anlatmak istedigini...
  3. E

Amdnın uygulamasından bakıyorum afterburner kullanmadım benim gördügüm sıcaklık değeri degil mi yani?
  4. E

ryzen 7 7700x işlemcinin maximum 5200 mhz rami destekledigini okudum ben şu an 4800 mhz ye çektim. oyunda gpu 75-80 civarı, cpu45 sıcaklıgı alıyorum. hangi ayarda kullanmalıyım sence hocam? + olarak oyunlardan atma sorunu bir tık azalmış gibi uzun sureli oynayabiliyorum cok nadir atmaya başladı
  5. E

Sistemi aldıgımdan beri 1 kez bile expo açmadım ufak ufak düzelmeye başladı onceden her girişimde 5 dk oynatmadan direkt atıyordu
  6. E

İşlemci sıcaklıgı gayet normal bence 45 civarı ama ekran kartı uçuyor 77-85 arası gidip geliyor
  7. E

furmark testini yapıcam ama işlemci sogutucuyu çıkarıp merak ettigimden bakmak istedim tekrar takamadım zar zor taktım ama termal macunu vardı 1759164244
  8. E

Ekran kartı uncharted açtım şu an 75 90 arası gidip geliyor işlemci 85 civarı görüyor. Asıl sorun nedir?
  9. E

Ekran kartının fanlarını kontrol ediyorum sogukluk gelmiyor ustune dokunuyorum ateş gibi sorun ekran kartında degil mi?
  10. E

Hayır denemedim 1759150377 BIOS en guncel olan sürüm. expoyu hic bir zaman açmadım. 4800 de deneyecegim oyun sırasında sıcaklık olarak gpu sıcaklıgı anlamsız bir şekilde 95 uzerine kadar çıkıyor onu hala çözemedim biliyorsanız cok sevinirim 1759150629 RAMLERDEN BİR TANESİNİN YAPI KISMINDA...
  11. E

Merhaba game garajdan Gravix 5A sistem aldım özelliştirme olarak işlemciyi ryzen 7 7700x anakartı ise ASUS PRİME 650 M-R olarak değiştirdim sistem geldi kurulumlarını yaptım driver güncelledim oyunları yükleyip test etmek icin girdim ve bir çok oyunda şu ana kadar denedigim her oyunda(wolfteam...
Geri