Bn internet kafedeki g4 monitörü sevdim diye ekledim her yone hareket edebiliyo çok ergonomik o yüzden bunu koydum ama cidden o kadar kötü mü yaa
1714158918
Toplanıyorsa toplayıp atın beyaz sistem 2 monitör klavye mouse sıvı soğutma 2 tb ssd 6400 mhz 32 gb ram daha sayiyim mi
bu kasa nasıl hepsiburada.com/dragos-north-1x-fan-usb-3-0-type-c-atx-mid-tower-panoramik-temperli-cam-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-hbcv00005kpkhr
1714072647
zaten 32 gb ram var azıcık arkayı okursanız anlarsınız
1714070432
monitör full hd 1080p ve dediğiniz gibi bir sistem oluşturup yazacağım teşekkürler <3
1 bu sistemi daha sonra kesin olarak geliştireceğim için x670 aldım r7 7800x3d düşündüm ama öyle olunca fiyat 100 k'lara çıkıyor
2 benim için estetik baya önemli o yüzden beyaz sistem topladım ve gerçekten ramleri ararken fazla uğraşmadım
mevcutta 1 tane bilgisayarım var laptop ama çöp resmen...
Hocam Ram 32 GB zaten 2x16 32 gb
1713975722
4070 alsaydım hem 12 gb az hem de daha pahalı bence gerek yok bu arada sadece kasa yok 2 monitör klavye mouse var 2 tb ssd var ve sistem beyaz
1713975813
Sadece kötü demekle bir yere varamayız Hocam ne konuda kötü hangi konuda eksik var bu şekilde...
merhaba şuan kendime masaüstü sistem istiyorum ve hepsiburada'dan böyle bir sistem topladım nasıl olmuş eksik bir şey var mı yada uyumsuz bir şey ve hazır sistem bakmıyorum genelde hazır sıstemler x670 anakart olmuyor(= aşağıya sistemin fotosunu bıraktım
Kral win 11 proya para mı vereceksin🤭 knk gidiyon neredeyse herkeste win 10 lu flash var hadi bulamadın git bi markete ucuz bi flash al zaten herhangi pc den yapılıyo hadi pc de yok diyelim git internet cafeye ordan indir win 10 sonra windows updateden 11 e yukseltirsin böyle max 150 tl yapıyor...
Knk bence başka oyunlarda da video çeksen anca öyle ben daha önce Stardew valley oynadım bence pek izlenmez ama sen yine de dene
Hem stardew valley o kadar ilgi gören bir oyun değil sadece çok delileri var başka yok bence senin pc nin kaldırcağı başka oyunlarda vardır bilgisayarın özelliklerini...