ErnestMuçi isimli üyenin son içerikleri

1. ErnestMuçi

Boks Eldiveni ve Bandaj Önerisi

Sağolun hocam
  2. ErnestMuçi

Boks Eldiveni ve Bandaj Önerisi

Bileklerim ince ama elim büyük en rahat 12 oz oluyor elime ama bileğime biraz büyük kalıyor. Boksa başlayacağım bunun için bana güzel eldiven ve bileğimi saracak bandaj önerir misiniz? Bütçe toplam 2.000 tl falan güzel öneriler için daha yukarı çıkabilirim.
  3. ErnestMuçi

Okulda Yaşadığım Tuhaf Olay

Çok belli etmişsin.Bu saatten sonra r yapma patlayacaksan büyük patla.
  4. ErnestMuçi

Lıs Ameliyatı Olan Varmı?

İlk olarak şu anki doktorunla konuşup neden yapmak istemediğini sor ve kafandakileri gider. Daha sonra istersen farklı görüşler alabilirsin farklı doktorlardan. Ben olmadım ama ameliyat çokta iyi bir şey değil.Gerek görülmüyorsa bir sebebi vardır.
  5. ErnestMuçi

DA Forum Ne Zaman Kuruldu?

1 günle kaçırmışım
  6. ErnestMuçi

Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

Göze gelen yumruk top gibi şeyler
  7. ErnestMuçi

Hocam biraz ertelemek zorunda kaldım. Güneş gözlügü takmam gerekiyormuş belli süre ama ben burnumdan operasyon geçirdiğim için takamıyorum. Bu yüzden ağustosun sonu veya eylülün başında olacağım
  8. ErnestMuçi

En sevdiğiniz cips nedir

Extreme
  9. ErnestMuçi

Amerikanın askerlere lasik yapma nedenini öğrenebilir miyim? Darbeye karşı en dayanıksız o diye biliyorum.
  10. ErnestMuçi

Genelde no touch lasikler 45 Smile teknolojisi 80 tarzı oluyor ben indirimle 75 e anlaşmıştım smile için
  11. ErnestMuçi

Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

Sezen Aksu Artık dinlememeye özen gösteriyorum
  12. ErnestMuçi

Burnumdan operasyon geçirdim.4 5 ay kullanmam yasak. Lensi kullanamıyorum
  13. ErnestMuçi

Bildiğiniz yumruk,top çarpması falan 1776762611 Hocam zaten o farka değecek bir şeyse açmaya çalışırım.Sadece gerek yok gibime geliyor.
  14. ErnestMuçi

Memnun musunuz?Değiyor mu yani?
  15. ErnestMuçi

Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu. No touch Lasik Smile pro(+30 bin tl farkı var.) Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım. Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini...
Geri