EROL91 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

ilk başlarda snr 8-9 larda 5-10 dk bir kopma sorunu oluyordu broadcom chipset modemde snr biraz daha yükseliyor tt nin verdiği zyxel modemlerde de bu çipten mevcut onunla bile ancak bu kadar oluyordu bekledikçe daha da kötü oldu burda hatalı türknet dir tt nin verdiği porta ve müşteri...
  2. E

soruma cevap vermişsin anlatayım türknet i türktelekomun alt yapısından alıyorsan arıza ve hata durumunda devamlı top gibi sektirirler o der bizde değil tt der bizlik bir sorun yok tavsiyem türk telekomun kendisine gitmen 4 ay boyunca bedava fatura ödedim türknete bakıyoruz ediyoruz internetim 1...
  3. E

tam anlayamadım siz türknet in 1000&1000 mbps alt yapısınımı yoksa türk telekom üzerinden kiralanmış portu mu kullanıyorsunuz ona göre cevap vereceğim
  4. E

Gaming gecesinde aldığım RTX 5070 sistem

mönitör olarak MSI G272QPF model vardı elimde e2 modeli biraz daha yeni benimki kronik sorunlu ekranda bozulma ve cizgi çıkmaya başladı ilk başlarda bios a girdiğinde yapıyordu araştırdığımda kronik sorunlu bir modelmiş benim gibi çok şikayet vardı o yüzden dikkat edin ekran kartı arızası gibi...
  5. E

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7400F Sepette N11 Masterpass kampanyasıyla 4763TL

incelemelerde denk geldim arkadaşların dediği gibi lehim yok arada termal macun var 500-1000 tl fazla ver 7500f veya 7600 al kafan rahat olsun ısı iletkenliği kötüdür ve zamanla kullandıkça da daha kötü olur intel in 6. ve 7.nesil işlemcilerini delid yapıldığı zamanları hatırlattı bu işlemci bana
  6. E

Yardım 9800x3d & 4070 Tİ ile iyi bir ikili olur mu ?

dediğin oyunları oynuyor ve tavsiyem hiç ekran kartı yükseltmeden devam et arkadaşım 9800x3d yi gtx 1070 ile kullanıyor fhd de o bile tatminkar
  7. E

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Yeni Sistemler

itopya ve vatan i3 işlemcileri elden çıkarmak için varını yoğunu koyuyor
  8. E

🔥İndirim Odyssey G6 LS27BG650EUXUF 2K Curved Pivot 240 Hz 10.079,00 TL

arkadaşlar samsung monitörler eskiden uzun ömürlülükle bilinirdi ama şimdi bu markayı tavsiye etmem tv sinden tutta beyaz eşyalarına neyse şunu söyleyeyim hangi marka olursa olsun curved yani kavisli ekran tavsiye etmiyorum çok hassas oluyor ve 3 yıl içinde çoğu çevremdeki kişilerin ekranında...
  9. E

🔥İndirim ASUS TUF Gaming A15 (2023) (FA507NV-LP222-Gaming) 35.599,00 TL!

tuf serisi intel işlemcili modelleri tavsiye etmem ama 7.nesil sonrası amd serisinde kronik yaptığı hataları tamamen ortada kaldırdı sıkıntı çıkarmaz tavsiye ederim
  10. E

4080 Super / 7800X3D drop stutter sorunu lutfen

383482090 383482090 steam eklemek istersen kabul ettim ama gözükmüyor
  11. E

direk oyunun içinden yazman lazım
  12. E

steam pubg arkadaş olarak ekleyebilirsin arada atıyorum EROL91 nick im
  13. E

hwinfo pubg de dene sıcaklık ve mhz max temp ve min mhz değerleri işte takılmalar olduğu o ara anlaşılıyor 4.7 lerden altına düştüğünde ve 85c anlık gördüğünde bu olay oluyor 1735942955 dediğim gibi lobide test et bakalım
  14. E

valla ben sattım sistemi kurtuldum am5 yeni bir platform am4 de 1 ve 2. nesilde baya sıkıntı çekmiştik 3.nesil ve üstünde bu sorun düzeltilmişti şuan intel kullanıyorum ha onu tavsiye edermiyim amd nin sıkıntısından ugrasmaktan geçici çözüm bunu buldum ama 9800x3d bu sorunlar düzeltildi ama...
  15. E

7.nesil en ideal zaten 6000 mhz iyi seçim yapmışsın sorun bence ramden değil 6000 mhz üstünde sapıtmalar oluyor ama onlarıda şuan bios güncellemeleri ile düzeltiyorlar
Geri