erolerol387 isimli üyenin son içerikleri

1. E

MSI Pro MP223 60 Hz'den yukarı çıkmıyor

Hocam çok uzun süre bilgisayarın boşta durup uyku moduna geçtiği zaman monitör uzun süre kapalı kalırsa bende de öyle bir açılmama durumu oluyor, aynen güç kablosundan hallediyorum. Güç tuşuyla çok bir derdim olması
  2. E

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

ilk mezunluktan hiçbirşey olmaz ancak ikinci, üçüncü mezunluk çok sıkıntı bir iş psikoloji açısından bence, iç disiplinin varsa ve potansiyelinin yaptığın sıralama olduğunu düşünmüyorsan mezuna kal derim. ilk yıl ben sayısal 80k yapmıştım ikinci yılıma yarı yarıya say 40k ya çektim, mezunlukta...
  3. E

Gamepad önerisi PC için

gamesir t4 pro ve data frog s80 aldım geçen hafta, ikisini de çok beğendiğimi söyleyebbilirim bütçenize uygun olanı tercih edersiniz
  4. E

Çözüldü✓ rx6600 Performans sorunu

hocam ekran kartı modeli falan da önemli aslında, bazı modellerin soğutması iyi olmayabiliyor.
  5. E

Çözüldü✓ rx6600 Performans sorunu

termal macunda, işlemci soğutusunda herhangi bir sıkıntı olabilir, tam olarak yerine oturtulmamış olabilir Bulunduğun yer aşırı sıcak olabilir, bi soğutucunun olduğu kısma kablolarına falan bak olmazsa ya termal macun değiş ya da yeni bir soğutucu al 1718971078 Bendeki asrock rx6600 72...
  6. E

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

Kardeşim selamlar 61 ayt 91 tyt civarıı bir şey yapıp 40k sıralamaya girdim ben mezun senemde kazandım,geçen sene yazın daha yeni sınavdan çıkmış ve çok fazla yorgun olduğum için kendime zaman ayırmıştım. Sen eĝer daha ilk senendeysen bence 11 tekrarı ve tyt mat-türkçeye odaklanmalısın Tyt mat...
  7. E

700-2000 arası gamepad önerisi

Gamesir t4 pro ve machenike g5 pro var aliexpresste bakabilirsin
  8. E

Data Frog Wireless GamePad alınır mı ?

Ben de aynı türden oyunlar için almıştım ekstradan forza horizon ve dövüş oyunlarıda deneyeceğim muhtemelen sıkıntı olmaz
  9. E

Data Frog Wireless GamePad alınır mı ?

Ben aldım, kargoda şuan gümrüğe girecek yakında gelince bi incelemesini yapar sizlere atarım
  10. E

Birkaç gamepad arasında kaldım sizce hangisi iyi daha iyidir

Tr pazarı çok pahalı ve çok dar seçeneklere sahip olduğu için Aliexpresse yöneldim, hemen hemen istediğim fiyat aralığına sahip bikaç gamepad buldum ama hangisi daha iyi kestiremiyorum şuan. Yardımcı olabilir misiniz? AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 265,79TL 75%OFF |...
  11. E

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

doğru konuşmak gerekirse ben de almadım daha bir konsol ama sana attığım linktekini almayı düşünüyorum, nintendo tuş dizilimi ve triggerları kademeli değil o kısım dezavantajlı. ama en azından xbox kolu olarak gözüktüğü için pc ye bağlannırken uyum sorunu çekmez, diğeri ps kolu olarak geçtiği...
  12. E

Youtube minecraft hakkında yardım ?

hemen şunu buldum mesela senin için google dan minecraft recording mod, cinematic mod falan filan diye aratınca karşına çıkıyor sonuçlar 1717333658 ben de seviyorum baya build yapmayı oyuna builder olarak başladım da, arada bi buil paylaşmak beni de cezbetmiyo değil başarılar dilerim
  13. E

Youtube minecraft hakkında yardım ?

bu sanırım oyuna indireceğin bir mod ile yapılıyor, sen yapını yaparken böyle uzaktan kayıt alıyor açılarını falan sen ayarlayabiliyordun ama modun adını hatırlamıyorum yabancı kaynaklardan araştırırsan bilgi sahibi olursun. birkaç anahtar kelime ile bulursun diye tahmin ediyorum forgeoptifine...
  14. E

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

kanka sen benden link istemiştin de gece gördüm aklımdan kaçmıştı şuna bi bak istersen https://tr.aliexpress.com/item/1005005635065642.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7d64406aEXeGE4&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur 1717332860 bunun sadece arkadaki tuşları kademeli değil(çok hafif bassan bile tam basar) onun...
  15. E

AliExpress'te UGREEN indirmleri var

Data frog s80 var bi ona bak istersen 450 civarına denk geliyor
Geri