Eroxx isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

Şansa bak siyahını bu gün 6400e aldım
  2. E

Eski Sistemimde Kullandığım SSD Yeni Sistemde Açılır mı?

Anladım kanka eyvallah çok sağol
  3. E

Eyvallah aga, sistem sürücülerini otomatik yükler mi?
  4. E

Arkadaşlar merhaba, Mevcut sistemimi satıp yeni bir sistem topladım, eski sistemimde asus h610m anakart, i5 12400f işlemci ve amd rx 6750 xt ekran kartı vardı, yeni aldığım sistemde ise msi x870e gaming max anakart, 9950x işlemci ve nvidia rtx 5080 ekran kartı var. Eski sistemi satarken yeni...
  5. E

Asus RX 6750 XT'li Sistemimi Ne Kadara Satabilirim?

Eyvallah beyler sağ olun
  6. E

Kardeş amacım kimseyi dolandırmak değil, ssdyi çıkardıysam fiyatını düşüp fiyatı da ona göre yazacağım. Adamı kandırıp hard diski ssd diye yutturmaya çalışmıyorum ki zaten alacak adam da körlemesine gelip almayacak parçaları inceleyecektir.
  7. E

Merhabalar, Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir sistem topladığım için mevcut sistemimi ikinci el sitelerinde satmak istiyorum. Ekran Kartı: Asus dual oc radeon rx 6750 xt 12 gb İşlemci: İntel Core i5 12400f Anakart: Asus prime h610m anakart Kasa: Thermaltake versa t27 tg kasa...
  8. E

Pc Fiyatlarına Zam mı Geldi?

Ben de fark ettim, takip ettiğim bir kaç parça vardı dün gece 01:00, 02:00 gibi hepsi birden bir kaç bin tl zamlandı, bir de tuhaf bir şekilde bilindik bilgisayar satıcılarının bir kaçı sanki birbirleriyle haberleşmiş gibi beraber değiştirdiler (çok bilinmeyen pazaryeri satıcılarından...
  9. E

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Arctic LF3 pro mu almalıyım yoksa bunu alıp geçeyim mi diye düşünüyorum. 9950x için
  10. E

❌İndirim Bitti! Rtx5080 Prime 70.999tl 9 Taksit Var

Ben bu şekilde 57bine almıştım, bakıyorum da harbiden iyi fırsatmış, üzerine pragmata hediyesi de tatlısı oldu.
  11. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

He birde öyle bir saçmalık var. Beyazı 1000 lira daha pahalı
  12. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Güzel airflowa sahip siyah bir kasa indirimi yapmamaya yemin etmişler heralde. Nedir bu beyaz aşkı anlamadım :D lancool 217 siyah indirimi bekliyorum kaç zamandır 7000den aşağı düşmedi bir türlü
  13. E

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

Bende hawk fab v4 kullanıyorum gayet memnunum aga rahat bence
  14. E

🔥İndirim Gıgabyte X870e Aorus Pro Ice 14.999 TL Son 5 Ayın En Düşük Fiyatı 🔥 🔥

Hayrını gör aga, bende lian li lancool 217 düz siyah versiyonunu almayı düşünüyorum da bir türlü 7000'den aşağı düşmedi fiyatı, pes edip indirim beklemeden alacağım muhtemelen. 217lerin airflow performansı süper diyorlar öyle mi gerçekten.
Geri