Erpol isimli üyenin son içerikleri

1. Erpol

Laptop ve Masaüstü arasında kaldım!

Sende benim gibi yapabilirsin.Masaüstü 5090 toplayıp elindeki laptopla oyunda masaüstüne bağlanırsın.Mesela Steam Link vs. gibi uygulamalarla. Hem masaüstünü kullanmış olursun hem laptopu :ROFLMAO::D:cool:
  2. Erpol

elimde a4 tech RN-10b var bluetooth olarak kullanabilir miyim

merhaba dongle boşta mı kullanıyormusunuz? ayrıca bu dongle 2,4ghz wireless nano alıcıdır.bluetotth alıcı olarak kullanılmaz.
  3. Erpol

USB bağlantısı üzerinden laptopa ekran kartı takmak mümkün mü?

eGpu box değil dediğim.Mining kazma için kullanılan riser kartı laptopa usb ile bağlayıp ekran kartı takmak amacım.
  4. Erpol

Vardı sanırım.Bir videoda görmüştüm ama o videoyu bulamadım şimdi.
  5. Erpol

Laptopa riser ile USB üzerinden ekran kartı takmak istiyorum. Çıkışına da monitör bağlamak istiyorum. Laptopun kendi ekranını kullanmayacağım. Bu mümkün mü var mı böyle bir şey?
  6. Erpol

ACİL MİLLENİCOM KODU LAZIM

Millenicom'a geçmeyi düşünen arkadaşlar için davet kodu: 2EE22DE2 Bir ay ücretsiz internet ve cayma bedelini karşılıyorlar.
  7. Erpol

Millenicom 100 MBPS alınır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Millenicom'a geçmeyi düşünen arkadaşlar için davet kodu: 2EE22DE2 Bir ay ücretsiz internet ve cayma bedelini karşılıyorlar.
  8. Erpol

Millenicom Promosyon kodu lazım

2EE22DE2
  9. Erpol

Binamda fiber varmı?

sorguladığın site doğru verileri göstermiyor en sağlıklı bilgiyi tt müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz
  10. Erpol

Sürekli olarak donanım bildirim sesi geliyor

anakart çipset sorunlu olabilir yüksek ihtimal anakartta sorun değişirseniz sorun düzelir garantisi varsa servise verebilirsiniz.
  11. Erpol

Sürekli olarak donanım bildirim sesi geliyor

farklı usb aygıtları ile tek tek deneyin klavye mouse kulaklık gibi.
  12. Erpol

Evime internet bağlatamıyorum

internet çok önemli ise altyapısı olan bir aparta taşınabilirsiniz.
  13. Erpol

Mining yapmak mantıklı mı

mining öldü.
  14. Erpol

laptopumu ters bi şekilde kullanırsam bi zararı olur mu

birde görüntüyü ters çevirdiği süreyi hesaba katarsak çok az gecikme yaşayabilirsin.
  15. Erpol

Ups kullanıyor musunuz ? / Almaya gerek var mı yardım lütfen

Her zaman ups da fazla güç ve amper daha iyidir.Hem çekeceği gücü rahat besler hemde kesintide açık kalacak süreyi etkiler.O yüzden powerful 1800 watt tercih edin.
Geri