Erroberer isimli üyenin son içerikleri

1. E

Anakarta Sogutucu kablolarini baglama sorunu-Resimli

Merhaba bugün bilgisayar parcalarini kasaya monte ettim. ilk defa bilgisayar parcalarini monte ettim. Tek ve son takildigim kisim AIO oldu. Anakart, Asus Rog Strix B850-E. AIO, Cooler Master 360 Atmos RGB model. Pompada 2 kablo, 3 Fanda 2´ser kablo var. Pompaninkiler takiliyor ama, Fanlarinki...
  2. E

Sogutucu Kablolari anakarta baglama sorunu/Resimli

Merhaba bugün bilgisayar parcalarini kasaya monte ettim. ilk defa bilgisayar parcalarini monte ettim. Tek ve son takildigim kisim AIO oldu. Anakart, Asus Rog Strix B850-E. AIO, Cooler Master 360 Atmos RGB model. Pompada 2 kablo, 3 Fanda 2´ser kablo var. Pompaninkiler takiliyor ama, Fanlarinki...
  3. E

Bu Bilgisayar bilesenlerini yarin siparis verecegim, lütfen yardim

PSU´larda bu sekilde, hepsi 3.1, 850 ile 1000w arasi, en düsük sertifika Gold, en yüksek ses oranlari 35-40 dba, ve tamamen modüler´ler, 2-3 tane yazarsan daha cok isime yarar: ASUS ROG Strix, ROG-STRIX-1000P-GAMING, 1000W ATX 3.1 Lian Li EDGE Platinum 1000 schwarz 1000W ATX 3.1 Corsair RMx...
  4. E

yazdim zaten, hatta site likte koydum, bir kac yorum önce yazdim. 1764280603 Bak sectigim Anakartlarda böyle. Bu anakartlar, display port 1.4 ve 2.1 destekliyor. Bütün hdmi´leri destekliyor, pcie 5.0 destekliyor. Hepsi wifi´li. Fiyatlari 160 eurodan, 360 euroya kadar degisiyor. Hangisi en iyisi...
  5. E

Tamamdir, deepcoolu not aldim usta. Ben o begenmedigin 3-4 bilesenin herbirinden 8-10 tane falan begendiklerimi paylasayim, sende bana böyle en iyi olanini söyle, öyle yapalim o zaman.
  6. E

Usta mesela sogutucular bunlar, hangisini tavsiye edersin: Alphacool Eisbaer 360 (11286) be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm (BW015) GIGABYTE AORUS Waterforce II 360 (GP-AORUS WATERFORCE 360 II) DeepCool Mystique 360, schwarz (R-LX750-BKDSNMP-G-1) Corsair...
  7. E

Valla usta ben alman sitesinden bakiyorum, ayni akakce gibi bir ürünün hangi sayfada satildigi, ne kadar satildigi gösteriyor. Mesela Psu´mu bakacagim, özelliklerini ordan seciyorum, sonra o özelliklerdeki bütün psu´lar karsima cikiyor. Istiyorsan o sayfayi yazabilirim ama almanca oldugu icin...
  8. E

Tamam o zaman onu degistirecegim, Muhtelemen o sorun lcd olmasindandir. Asus lcd´yi cikardim listeden ama tavsiyeniz, öneriniz ne?
  9. E

Bütcem euro cinsinden 2100-2400 euro arasi. Zaten Faizsiz 3 taksitte alacagim. Ama sana söyle söyleyeyim fikir vermesi yardimci olmasi acisindan. Benim sectigim anakart 360 euro, ondan dolayi 250-360 euro civari olabilir. Psu Asus 180 euroydu, bequite 150 euroydu, yine o civarlarda olabilir...
  10. E

Bu isi biliyorsun. Ilk tercihim buydu; ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC, TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING, 16GB GDDR7, 2x HDMI, 3x DP. Lakin suanki sectigim karttan 180 euro daha pahali. Ondan dolayi vazgectim aslinda yine tercih edebilirim ama 180 euro´da fazla geliyor ama tabii ki daha kesin...
  11. E

Haklisin usta, yüzde yüz haklisin, lakin digerleride listemde vardi, hani madem olacaksa Asus olsun mantigiyla sectim aslinda, yoksa ilk tercihlerim bunlardi; PSU: be quiet! Pure Power 13 M 1000W ATX 3.1, Sogutucu: Corsair Nautilus 360 RS ARGB, Anakart: GIGABYTE X870E AORUS Elite WIFI7
  12. E

:) Valla kardesim ne yalan söyleyeyim, Kasayi gercekten Asus baktim ama cok büyüktü, masama sigmiyordu vazgectim :) Lakin Asusun Monitörleri ucuzlari cok dandikti, Pahalisinada o kadar para vermem. Yani dedigini düsünmedim degil :)
  13. E

Aynen öyle, zaten bende kuracagim ve artik 4-5 sene ugrasmayacagim :)
  14. E

Görüsün ile katki sagladigin icin tesekkür ederim, 32 gb Ram yetmezmi diye düsünüyorsun?
  15. E

:) Aslinda bunu bilincli yaptim. Her bilesenden 3-4 secenegim vardi, birbiriyle karsilastirdim, En performanlisi bunlar cikti. Fiyat farkida cok degildi, ondan dolayi böyle karar kildim.
Geri