erronblack isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım 3 aylık cihaz ekran yanığı

Hocam cihaz neydi marka model
  2. E

Öneri Samsung S21FE vs Samsung A54?

Oyun hiç oynamıyorum telefondan sosyal medya YouTube netflix
  3. E

Günlük kullanım da çıkarır mı yoksa eve gelmeden güç modu zorunluluğu yaşar mıyım
  4. E

Bu iki cihaz arasında kaldım arada yaklaşık 2000TL kadar bir fark var sizde fiyat farkına değer mi? Hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
  5. E

Öneri 15bin TL ye kadar YouTube ve sosyal medya için telefon önerisi

Estağfurullah hocam realme markası beni çok çekiyor zaten realme 7 kullandığımdan dolayı çok şaşırtıcı bir performans aldım çünkü beklentilerim doğrultusunda
  6. E

Cevaplarınız için teşekkürler 2.el pek tercih etmiyorum mecbur yine Androide kalıcam o yüzden telefonu çok üzen biri değilim min 3 sene kullanırım aldığım telefonu, o da beni 3 sene üzmesin yeter
  7. E

Bir şekilde ıphone almak min 20bin ne yazık ki o da 2019 model ıphone 11 :/
  8. E

Alçı ne zaman cıkar

Ne olursa olsun senin iyileşme hızına bağlı yine de gencim güzelim havalarına girip çıkarıp atmaya kalkma aman diyim doktorunu dinle senin yaşındayken kırmıştım basketbol maçım var diye çıkarıp atmıştım 10 sene geçti hala zorladığımda acısını hissediyorum geçmiş olsun :)
  9. E

Merhaba arkadaşlar, 2.5 seneye yakındır realme 7 kullanıyorum telefonumdan çok memnunum fakat 1 hafta önce kadar düşürüp üstüne bastım telefon kavis aldı ama çatlama vs olmadı yine de batarya şişme yapıp başıma bela olursa diye değiştirmek istiyorum 15bin TL'ye kadar bir telefon arıyorum. Oyunla...
  10. E

RDR 2 save aktarma var mı?

O zaman devam edebilirim gibi duruyor bakalım yarın gelecek inşallah yeni sistem umarım baştan başlamak zorunda kalmam
  11. E

RDR 2 save aktarma var mı?

Arkadaşlar şuan ki bilgisayarım da hikayenin %50sine geldim sayılır 25 fps ile :D şimdi yeni bir bilgisayar aldım ve onda devam etmek istiyorum kaldığım yerden devam edebilir miyim böyle bir imkan var mı cloud kaydediyor mu kaydetmiyor mu emin değilim baktım ama çözemedim de
  12. E

RTX 3060 vs RX 6600?

Arkadaşlar Rx6600 lü sistem 500tl daha indirime girdi aldım öyle olunca herkese teşekkür ederim
  13. E

Neron 6600 V2 alınır mı

Arkadaşlar gaming gende ki sisteme bakarken karşıma bu sistem çıktı sizce işlemciyi 5600 yapıp bunu almak mantıklı mı https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/
  14. E

RTX 3060 vs RX 6600?

Cumartesi şoka 24inç ıps Asus geliyor belki alabilirim 3100 tl 1671710398 Yok hocam iş harici oyun için kullanıcam 1671710502 Hocam çok sapphire almak istemiyorum ama mantıklı o da teşekkürler 1671710554 Hocam 300 TL fark var asusun soğumasının daha iyi olduğunu öğrendim o yüzden Asus ekran...
  15. E

RTX 3060 vs RX 6600?

Monitör ihtiyacımdan dolayı geri bu fiyata düştüm zaten hocam 2300 az değil elimde 75hz monitör var 1000 liraya satsam iyi bir monitör alabilirim diye düşünüyorum, teşekkür ederim
Geri