Estağfurullah hocam realme markası beni çok çekiyor zaten realme 7 kullandığımdan dolayı çok şaşırtıcı bir performans aldım çünkü beklentilerim doğrultusunda
Cevaplarınız için teşekkürler 2.el pek tercih etmiyorum mecbur yine Androide kalıcam o yüzden telefonu çok üzen biri değilim min 3 sene kullanırım aldığım telefonu, o da beni 3 sene üzmesin yeter
Ne olursa olsun senin iyileşme hızına bağlı yine de gencim güzelim havalarına girip çıkarıp atmaya kalkma aman diyim doktorunu dinle senin yaşındayken kırmıştım basketbol maçım var diye çıkarıp atmıştım 10 sene geçti hala zorladığımda acısını hissediyorum geçmiş olsun :)
Merhaba arkadaşlar, 2.5 seneye yakındır realme 7 kullanıyorum telefonumdan çok memnunum fakat 1 hafta önce kadar düşürüp üstüne bastım telefon kavis aldı ama çatlama vs olmadı yine de batarya şişme yapıp başıma bela olursa diye değiştirmek istiyorum 15bin TL'ye kadar bir telefon arıyorum. Oyunla...
Arkadaşlar şuan ki bilgisayarım da hikayenin %50sine geldim sayılır 25 fps ile :D şimdi yeni bir bilgisayar aldım ve onda devam etmek istiyorum kaldığım yerden devam edebilir miyim böyle bir imkan var mı cloud kaydediyor mu kaydetmiyor mu emin değilim baktım ama çözemedim de
Arkadaşlar gaming gende ki sisteme bakarken karşıma bu sistem çıktı sizce işlemciyi 5600 yapıp bunu almak mantıklı mı
https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/
Cumartesi şoka 24inç ıps Asus geliyor belki alabilirim 3100 tl
1671710398
Yok hocam iş harici oyun için kullanıcam
1671710502
Hocam çok sapphire almak istemiyorum ama mantıklı o da teşekkürler
1671710554
Hocam 300 TL fark var asusun soğumasının daha iyi olduğunu öğrendim o yüzden Asus ekran...
Monitör ihtiyacımdan dolayı geri bu fiyata düştüm zaten hocam 2300 az değil elimde 75hz monitör var 1000 liraya satsam iyi bir monitör alabilirim diye düşünüyorum, teşekkür ederim