Öncelikle teşekkür ederim tek yanlışınız yok. Peki bu dediklerinizeuygun bir kaynak önerisi yapar mısınız? Bayram sonrası gidip alacağım. Gerçekten doğru ve planlı bir şekilde öğrenmek istiyorum.
Hocam evet ama istediğim gibi bir kurs bulamadım. Temel konuları hızlıca halledip direkt app inventor çalışmaya başlamam lazım birkaç günde. Ama dediğim gibi temeli tam oturtamadım. Kurs önerebilir misiniz programlama temelleri minvalinde.
Baslangic icin bu dedikleriniz maalesef yeterli olmuyor. illa kurcalamak gerekiyor gibi hissediyorum su an. Bu da zaten yapamam vs gibi seylere sebep oluyor.
1749143792
Ustte kursu biraktim hocam az da olsa yazilim mantigini anlamaya calisiyorum sonrasinda da dediginiz gibi bir temel kurs daha...
Hocam ben bir tik detaya inen birisiyim her alanda, bir sey kafama oturmazsa gunlerce arastiririm. Maalesef oyle kestirip atamiyorum cunku konulari anlamadigimi, ezbere gittigimi biliyorum.
Su an calistigim kurs hocam.
https://www.udemy.com/course/temel-programlama-egitimi-algoritma-uygulamal/
Hocam su an icin hedefim temel programlama bilgisi kazanmak sonrasinda da bir yol secmek olacak. Python ile baslayip python ile devam etmek istiyordum. Sonrasinda da sql ogrenirim gibi hedeflerim vardi ancak simdiden tirstim birakacak gibiyim :D
acikcasi yazilim alaninda guzel bir yol haritasi...
Hocam ne demek sorun yasamadim ya ciddiyim cok sasiriyorum. Ilk kodu yazarken bu parantez ne alaka demediyseniz gercekten ben baslamadan bitireyim bu isi.
Siz bu tarz sorunlar yasadiniz mi ilk basladiginiz da? Yasadiysaniz kisaca nasil ilerlediniz anlatir misiniz? Sizi yormak istemiyorum, simdiden tesekkur ederim.
Hocam cok tesekkur ederim bu kadar ilgilendiginiz icin. Burada az da olsa kafamda bir seyler elbette olusuyor fakat bana bunlari sizin gibi anlatan bir kurs/oynatma listesi vs lazim. Bu konuda ne yapabilirim?
1749142397
Hocam spesifik bir ornek istemedim sizden. Ben genel olarak diyelim ki...