Buldun mu indirim yapıltıracaksın tek tavsiyem paramı bekleteyim üstüne eklerim tribine girme imkan varsa indirim de iyiyse ne aldıysan kar şu an iyi alışverişler.
Burda senin sistemi ne için kullanacağın daha önemli oyun içinse ne tarz diyelim ki fps yani işlemci bazlı oyun oynayacaksan bana göre anakart işlemci tami satıp onun yerine ddr5 e geçmen daha mantıklı olur en azından istediğin zaman upgrade yapabilirsin sistemde şu an pek bir upgrade şansın yok...
Hocam uzun süre kullanımda yeni ağır kartlarda milimetrik yamulmalar oluyor riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
1785454993
Estağfurullah hocam hiç sıkıntı yok
Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor.
En kötü ihtimalle bunu...
5700xt yi geçen gün topladığım sistemde kullandım. Gayet memnunum 3060 I %70 oranında çoğu oyunda geçiyor .Çok ısınmıyor .Belli bir sıcaklığı geçene kadar fanı çalışmıyor .Oynayamayacağın oyun yok diye düşünüyorum.