iPhone kullanıyorum ve Apple'ın giriş seviyesi bir saatine 10bin lira gibi bir fiyat vermek istemiyorum 4-5 bin liraya düzgün Apple Watch ile benzer özelliklerde bir saat arıyorum Google wearOS işletim sistemi olsun istiyordum ama iOS ile uyumlu mu bilmiyorum uyumlu yazıyor ama anlamadım bende...
fikri olan yokmu ya
1734281173
@zalfo430 komik olan ne olum adam akıllı soru soruyom önceden alan varsa düzgün geldi alabilirsin yada kötü geldi alma demeleri için
İkinci El Apple Watch Series 5 44mm | HB Bilişim çok para veremem. Bir saate ekosisteme gitmesi için alacağım. Okulda iş yapıyor bir de önceden de HB Bilişim'den 2-3 kez ürün aldım sorunsuz geldi ama keşke su gelen ürünü görebilsek direkt gelecek ürünün fotoğrafını koysalar ikinci el satışta ya.
hayır anlamadığım şey ben ürünü zaten yetkili servisine garantili bir şekilde yolluyorum bozuk olduğunu biliyorum bana ürün bozuk diye niye kağıt gönderiyosunuz ben mi tamir edicem siz yetkili servissiniz yapın tamirini işte
1734105685
garantisi olmasa 10 dakkada yapılacak iş aslında
En başından başlıyorum, yaklaşık 1 hafta önce kulaklığın ses tekerleğinin çalışmadığını fark ettim ve bu beni rahatsız etti çünkü daha 1 yıllık garantisi var ve aktif olarak ses tekerleğini kullanıyorum. Sonrasında hemen HyperX yetkili servisine ulaşmayı denedim ancak başarılı olmayınca...
hbbilişimden aldım herhangi bir sorunu olmadı sadece batarya değişmiş geldi oda appleda değişmiş görünüor 3utoolsdan baktığımda batarya sıfır şarj döngüsü ile geldi ve üretici appleın pillerini üreten sunwoda electronicsti yani telefon tamamen orjinal geldi kasa v.s tertemiz geldi fakat size...
dostlar 2.nesilin siparişi bu akşam vereceğim yada beats studio budsda düşünüyorum bu akşama kadar karar vermem lazım sizce hangisi yada başka modeller de olur
kılıftan değil çıkarıp denedim telefonu yere v.s de düşürmedim
1726258699
daha önce 1 kere appleda pil değişimi için açılmıştı tornavida vardı sıktım ama işe yaramadı
1726258714
ne yapmalıyım o zaman
Önceden fark etmedim ama önceden de olabilir şu an dikkatimi çekti sizce içi açılıp bakılıp bantlar yenilenmelimi yoksa sorun olmaz mı? Sıvı dayanıklığı vs gitmiştir diye korktum bir an
Diğer hiçbir yerde olmuyor sadece alt tarafta vidaların hemen üstünde oluyor
doğru diyosun :D bi 3500-3000 lira olsa tadından yenmezdi ama
1725979914
silikonsuz kulaklıkta ancnin hiçbir işe yaradığını görmedim pro modellerde olurda normal modellerde işe yarayacağını sanmam