ertanerdm isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ios uyumlu saat önerisi

iPhone kullanıyorum ve Apple'ın giriş seviyesi bir saatine 10bin lira gibi bir fiyat vermek istemiyorum 4-5 bin liraya düzgün Apple Watch ile benzer özelliklerde bir saat arıyorum Google wearOS işletim sistemi olsun istiyordum ama iOS ile uyumlu mu bilmiyorum uyumlu yazıyor ama anlamadım bende...
  2. E

Hbbilişimden saat alınır mı

fikri olan yokmu ya 1734281173 @zalfo430 komik olan ne olum adam akıllı soru soruyom önceden alan varsa düzgün geldi alabilirsin yada kötü geldi alma demeleri için
  3. E

Hbbilişimden saat alınır mı

İkinci El Apple Watch Series 5 44mm | HB Bilişim çok para veremem. Bir saate ekosisteme gitmesi için alacağım. Okulda iş yapıyor bir de önceden de HB Bilişim'den 2-3 kez ürün aldım sorunsuz geldi ama keşke su gelen ürünü görebilsek direkt gelecek ürünün fotoğrafını koysalar ikinci el satışta ya.
  4. E

HyperX Cloud Core Wireless garanti süreci

hayır anlamadığım şey ben ürünü zaten yetkili servisine garantili bir şekilde yolluyorum bozuk olduğunu biliyorum bana ürün bozuk diye niye kağıt gönderiyosunuz ben mi tamir edicem siz yetkili servissiniz yapın tamirini işte 1734105685 garantisi olmasa 10 dakkada yapılacak iş aslında
  5. E

HyperX Cloud Core Wireless garanti süreci

En başından başlıyorum, yaklaşık 1 hafta önce kulaklığın ses tekerleğinin çalışmadığını fark ettim ve bu beni rahatsız etti çünkü daha 1 yıllık garantisi var ve aktif olarak ses tekerleğini kullanıyorum. Sonrasında hemen HyperX yetkili servisine ulaşmayı denedim ancak başarılı olmayınca...
  6. E

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

hocam aldınız mı acaba ? aldıysanız nasıl geldi ? 3.5 ay kullandım pil 99 a düştü daha bataryada bana yetiyor gayet
  7. E

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

hbbilişimden aldım herhangi bir sorunu olmadı sadece batarya değişmiş geldi oda appleda değişmiş görünüor 3utoolsdan baktığımda batarya sıfır şarj döngüsü ile geldi ve üretici appleın pillerini üreten sunwoda electronicsti yani telefon tamamen orjinal geldi kasa v.s tertemiz geldi fakat size...
  8. E

airpods 2. nesil alınır mı?

dostlar 2.nesilin siparişi bu akşam vereceğim yada beats studio budsda düşünüyorum bu akşama kadar karar vermem lazım sizce hangisi yada başka modeller de olur
  9. E

Sistemi ekran kartsız satarsam ne olur

faturayı alırsa garantide sıkıntı olmaz 1726296903 sende faturanın bir kopyasını al
  10. E

İphone 12 mini çıt sesi

ekrandan ayrılma v.s gibi bir durum yok ama sadcee bu ses geliyor boşluk ekranda oynama v.s hiçbirşey yok
  11. E

İphone 12 mini çıt sesi

garantib bitti ne yapmalıyım 1726258833 tık tık rahatsız ediyor bide tam sıkıntılı yer :D
  12. E

İphone 12 mini çıt sesi

kılıftan değil çıkarıp denedim telefonu yere v.s de düşürmedim 1726258699 daha önce 1 kere appleda pil değişimi için açılmıştı tornavida vardı sıktım ama işe yaramadı 1726258714 ne yapmalıyım o zaman
  13. E

İphone 12 mini çıt sesi

Önceden fark etmedim ama önceden de olabilir şu an dikkatimi çekti sizce içi açılıp bakılıp bantlar yenilenmelimi yoksa sorun olmaz mı? Sıvı dayanıklığı vs gitmiştir diye korktum bir an Diğer hiçbir yerde olmuyor sadece alt tarafta vidaların hemen üstünde oluyor
  14. E

doğru diyosun :D bi 3500-3000 lira olsa tadından yenmezdi ama 1725979914 silikonsuz kulaklıkta ancnin hiçbir işe yaradığını görmedim pro modellerde olurda normal modellerde işe yarayacağını sanmam
  15. E

4. nesil çıktı diye 2 veya 3. nesilin fiyatı düşer mi sizce 3. nesil 6k civarı 4. nesil 5800 e geldi 3. nesil ve 2. nesil düşermi biraz bekleyebilirim
Geri