MustafaAkbulut isimli üyenin son içerikleri

1. M

Okuması en zor mühendislikler

Hocam ama eem müfredatı fizik-2 üzerine kurulu değil mi zaten?
  2. M

Okuması en zor mühendislikler

Farketmez hocam öznel yorum arıyorum
  3. M

Kasamdaki sorun hangi parçada?

Hocam sivri ucun anakartın solu ile kasanın arasındaki boşluğa sokunca oturdu ekran kartı
  4. M

en solda anakartın bittiği yer ile kasanın arasında bir boşluk vardır, kartın demiri o aralığa girmiyormuş ve ben ***** gibi bunu göz ardı ettim şimdi takabildim ekran kartını 🤣 ama ekran kartını biraz zorladım umarım bir zarar gelmemiştir onu nasıl anlayacağım. Klipsde gitti ekran kartı düşer mi?
  5. M

Hocam büyük ihtimal klips kapalı konumda kaldı fakat öyle olsa niye sol taraf girmesinde sağ taraf girsin
  6. M

Biostar h510mh
  7. M

Evet dün temizlik yapmak için çıkarmıştım klipste koptu şimdi takamıyorum
  8. M

Tam oturmuyor sol taraf
  9. M

Dün çok büyük bir mallık yaptım ekran kartının klipsini açmadan ekran kartını çıkarmaya çalıştım ve klipsi kırdım. Ancak klipssizde oturur dediler klipssiz takmaya çalışınca da ekran kartının sol tarafı oturmuyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi ancak bu kadar oturttura biliyorum. Sol tarafa ne kadar...
  10. M

AYT matematik için kaç kaynak çözülmeli?

Ayt den bahsediyorum. 1761311568 345 le orijinal arasına bir kaynak daha mı almalıyım yani?
  11. M

AYT matematik için kaç kaynak çözülmeli?

Hocam hedefim sayısal ilk 140k da sormak istediğim şey daha başlangıç seviyesinde bir kitap almalı mıyım onu soruyorum aslında?
Geri