Bugün DS4 Windows programını yükledim. Bu program yüklüyken taktığım kolu 2 ayrı kol olarak görüyor, kol çakma DualShock 4 DS4Windows'u silince sorun yok ama o yüklüyken hem PS4 kolu hem Xbox kolu diye 2 ayrı kol olarak gorûyor ve böyleyken hiçbir oyun oynanmıyor bastığım her tuşu 2 kez...
Yaklaşık 1 sene önce aldığım Redmi Note 10 Pro telefonuma telefonun ilk güncellemesi dışında hiç MIUI güncellemesi yapmadım sizce artik MIUI 14'e geçmeli miyim şu anki optimizasyonu şarja olan etkisi nedir kullanıcı deneyimlerinizi telefonu da dikkate alarak öğrenmek istiyorum.
Tv box almak istiyorum smart tv icin inat tv falan yükleyip kullanıcam pek bilgim yok 1000 lirayi aşmıyacak tv box lar önerir misiniz bide bunlarda normal kanallarda oluyor mu
İşte bu yarısı verilme olayı sadece yks ye ilk girdigin sene için geçerli sonra ki senelerde tercih yapıp yerleşsen obp kırılmıyor dediler onu öğrenmek istiyorum
Bu sene yks ye 3. Girişim oldu ve bu zamana kadar hiçbir bölüme yerleşmedim bazıları tarafından senin ilk mezun senen değil o yüzden tercih yapıp yerleşirsen seneye obp kırılmaz bi yere yaz git beğenmessen bırakırsın diye öneriler alıyorum bu doğru mudur ilk mezun senesi haricinde yerleşsek bile...
Kendime ait olmayan internette bulunan herkese acik rastgele steam hesaplarından birinden fifa 22 yükledim ancak oyunu başlattığımda EA play açılıyor ve EA Hesabımda fifa 22 bulunmadığı icin oyun açılmıyor bunun bi çözümü var mıdır.