Arkadaşa katılıyorum 400 cc bulunabildiğini söylemesi hariç. Bulunamaz değil de ilk motoru olacak birine 400cc yolu göstermesi açısından. Bence ilk motoru...
Hayır değil, g2 serisinden uzak durmak gerek diyebilirim. Vatan'dan almıştık birkaç ay önce Kioxia Exeria plus, dram mevcut 3k küsür okuma yazma sunuyordu.
Arkadaş parçası kaliteli olsun, sistem uyumlu olsun istemiyor. GÜNCEL GÖRÜNMESİNİ istiyor. Yardımcı olamayız belli ki. 5. nesil işlemcili bilgisayara...
Tam benim kafadan işte. Alacaksın adam gibi kule tipi hava soğutucu bakacaksın keyfine. Yok sıvı soğutma yok radyatör bilmem ne...
be quiet dark rock pro...
Hava soğutma almak istiyorum kesinlikle sıvı soğutma istemiyorum bu hava soğutma beni memnun eder mi sade ve yüksek pergormanslı olması benim için iyi olmalı
Bende 61 tuş Medeli MC-69 klavyesi vardı. Sustain özelliği vs. mevcuttu. 2. el alınacaksa tuşların sustain özelliği çabuk bozulabiliyor buna bakmanızı...
Benimde başıma gelmişti. Komple fişi vs. sök sonra power tuşuna basılı tut 10 sn falan ondan sonra jbat1'e 10 saniye metal değdir ikisine de değmesi lazım...
İşlemcilerde de öyle, bir oynak watt değerleri var bir ön bellek değerleri var varyaaa kafayı yersin. Resmi sitesine bakıcan ona göre hareket edicen en güzeli.
jbat 1'e yaklaşık 10.saniye iletken değdirmek kesintisiz bir şekilde,.ikisine de değecek ama, psu kapalı ve kablosu çekik olması lazım bios sıfırlar sorun...
Almadan önce sormak yerine aldıktan sonra neden danışılır anlamış değilim. Bırak en baba 240'lığı 360'lıkları bile tokatlayan modeller var kule tipi...