aynen biz de benzer tepkiyi verdik, 14700k, b760m-p ,980 pro 2 tb, g skill 32 gb trident z5 falan filan Vatan Computer, mağazada saplamasyon yapmış. Bile...
Kullanılacak render programı CPU mu GPU mu üzerinde çalışıyor? Ben 3d baskı ile uğraşıyorum işlemci daha önemliydi benim için o yüzden bu kadar fark var...
o kadar watt çekebiliyorsa ne âlâ, demek ki voltajları yükseltiyor ama uçuk derecede yükseltiyor o yüzden ısınıyor o kadar. onlara bir ayar çekmek lazım...
PBO açılınca bizim değer girmemiz gerekiyor. Manuel bölümünde neler var? Frequency varsa direkt positive 200 yapılabilir ve curve optimizer kısmına girilip...
PBO OC bölümünde ama asıl amacı voltaj düşürmek yani yükseltme değil aslında düşürme işlemi. Tek kule soğutucu da x olmayan model için yeterli olmalı. PBO...
Hocam birkaç hafta önce MSI 750 watt psu patladı bir arkadaşın. Direkt marka olarak yönelmek doğru olmasa gerek. Şöyle 850 watt japon kapasitör mümkünse...
İşlemciye direkt karar vermeyin 7500f diye, işlemciler belki de 2. el alınabilecek en güvenilir parça. 5 küsüre 7500f alacağıma 6k ya 7600x almayı tercih...
arkdaşım ne kararsız bir insansın neredeyse ekim ayının ortasından belli ps5 pro ps5 pro dedin eee pro çıktı şimdi pc mi alayım pro mu alayım pc istemiyorum...
kabaca fiyatlandırdım, inciğine boncuğuna girince, ki bunu alıcı yapmalı biz yol gösteriyoruz sadece, sistem daha iyi bir yere gelecektir. İmzamda yazan 850...