Aynı fikirdeyim hocam sizinle Msi anakartta kendini kanıtlamış bir marka.Dediğiniz gibi tomahawk,gaming plus,pro tüm serileri iyi performans veriyor bütçeye...
2060 super da darboğaz yapacak rx6600 de bu sebeple performans farkı senin için olursa da çok az olacaktır. Bu kartlar günü kurtaran kartlar, ileriye dönük...
İmzamda sistem yazıyor. :D 7600x+2060 super 10k ya aldım. Sıvı metal uyguladım. Boşta 34, yükte 61 derecelerde. Her oyun Ultra FHD dlss gerekiyor şimdi...
Kasayla biosun alakası yok, sonraya erteleme bence bu yüzden. Ben kule tipi soğutucu şiddetle tavsiye edenlerdenim ama o AIO için kalın olsa da atla deve...
Yok durum biraz farklı, gücünü artırmıyoruz. Şu anda işlemci fazla elektrik çektiği için fazla ısınıyor. Fazla ısınınca da soğumak için performansı kısıyor...
Detay vermek gerektiğini hissettim, hislerime güvenmek doğru olmuş. Diğer parçaları da netleştirelim bence aradan çıksın. Bu arada notta eksik var Amd...
Rica ederim, kişinin ya kendisinin öğrenmesi lazım ya da kendini emin ellere teslim etmesi lazım. Buradaki arkadaşlar kimsenin kötülüğünü isteyip yanlış...