ertugrul06 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Koorui 27” 4K 160HZ / FHD 320 HZ IPS Monitör 🔥 13.791₺

Asus xg27ucs yerine gecilebilir mi tavsiye verebilecek varmi bir sure 5060 kullanmak durumundayim
  2. E

❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Hocam tesekkur ederim aksam aksam tatli patlattik 😁
  3. E

Discorda nasıl girerim veya benzeri bir program var mıdır?

Hocam acikcasi hayatimda ilk kez amd sistem topladim ben asiri memnunum su an ama farkli ekran kartiyla denemedim hic zaten pc de girdigim oyunlar islemci on planli cs pubg gibi oyunlar hikayeli 4k oyunlari ps5 proda oynadigim icin ekran kartina cok para vermek istemedim. Bende size soyleyen...
  4. E

Discorda nasıl girerim veya benzeri bir program var mıdır?

Goodbyedpi ile girilebiliyor arastirin isterseniz tum yasakli siteleri hemen hemen aciyor bir kez calistiriyorsun seceneklerde windowsla baslama gibide bir sey olmasi lazim kapatana kadar vpn gibi takiliyor
  5. E

Yardım Ram Değişimi / Expo Ayarları Hakkında Bilgi

Ayni anakartin x870e-p kullaniyorum goodram 6400mhz cl32 taktim biosta expo profili otomatik cikti (6000 mhz cl30 olarak)
  6. E

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27” QHD 0.03ms Monitör 🔥20.974₺ ( Peşine 9 Taksit )

Xg27ucs den buna gecmeye degermi yeni ekran kartim bir sure maddiyattan 5060 olacak
  7. E

Yardım Bu RAM 2. el olarak kaç para eder?

3500 rahat satar
  8. E

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Veri ekledim basarilar dilerim
  9. E

Rtx 5060 ti mı 5070 mi

Kesinlikle 5070 durum olunca bende duzeltecegim duz 5060 var fps oyunlarinda iyi hikayede patliyor
  10. E

Sipariş geçecem şimdi acil yardım parçalar uyumlu mu ?

Rgb çok şart değilse üstteki arkadaşında attığı ramlerden dün aldım aradaki farkı diğer parçalarına ayırabilirsin
Geri