ertugrulboyaci isimli üyenin son içerikleri

1. ertugrulboyaci

🔥İndirim Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router, BE3600 Mbps 1999TL

Turkcell Superonlineda ben şahsen wifi 6 modem için ek ücret ödüyorum o sebeple almak istemiştim ama 6ghz yok diye vazgeçtim. Bir çok modelde operatörün vermediği kullanıcı adı ve şifre ye erişmek mümkün oluyor ve kendi modeminiz ile değişebiliyorsunuz.
  2. ertugrulboyaci

Bazı yorumlarda modem özelliği var gibi yazmışlarda o sebeple danışmak istedim, anladığım kadarıyla sadece router görevi görüyor. Yanıtladığınız için teşekkür ederim :peepokalp:
  3. ertugrulboyaci

normalde turkcellin wifi 6 modemini kullanıyorum ve ona ethernet kablosu gibi bir kablo takılıyor, bununla aynı modem işlevini yapabilir miyim bilginiz var mı acaba ?
  4. ertugrulboyaci

🔥İndirim Xiaomi Mi Band 8, 799 TL

Uygulama izinleri yada pil modları ile ilgili olabilir mi ? Arkadaşım kullanıyor sürekli anlık bildirim alıyor o sebeple paylaşmak istedim.
  5. ertugrulboyaci

🔥İndirim AKILLI 2L EVCİL HAYVAN BESLEYİCİ 377 TL 🔥🔥

2 gün önce teslim aldım gerçekten efsane ürün, tekrardan paylaşım için teşekkürler :peepokalp: Şöyle bir video bırakayım merak edenlere:
  6. ertugrulboyaci

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

masam duvara dayalı olduğu için o şekilde bağlarsam alt kollar duvara değeceği için hareket kabiliyeti epey azalıyor diye delerek daha öne konumlandırmak daha makul geldi
  7. ertugrulboyaci

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

2 adet satın almıştım, cumartesi günü teslim aldım ve kurulumunu yaptım. Merak edenler için şöyle bir video çektim belki işinize yarar yada sormak istediğiniz bir şey vardır diye link bırakayım, iyi forumlar.
  8. ertugrulboyaci

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

hocam nasıl yaptınız ? Bende amazondan aldım dsmart go kuruyorum ne tv de ne ios telefon ne android telefon hiç birinde qr okutma kısmı yok
  9. ertugrulboyaci

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

konuda mesajım bulunsuz, geçen paylaşım ile amazondan 1400e aldık çok güzel cihaz inat apk yı 30 saniyede kurduk sorunsuz çalışıyor ve fazlasıyla hızlı. Dsmart hediyesini bir türlü aktif edemediğim için konu takip.
  10. ertugrulboyaci

bilgilendirme için teşekkürler
  11. ertugrulboyaci

2 Yıldır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık bu söylediklerinizi mama ile ilişkilendiren tam olarak nedir ? Her mama hakkında bir şeyler söyleniyor, bir dönem royal canin içinde kedileri bağımlı yaptığını obez yaptığını falan söylüyorlardı. O sebeple açıklama şansınız olursa bilgilenmiş...
  12. ertugrulboyaci

🔥İndirim Kedi Su Çeşmesi Vergiler Hariç 46,50 TL

teşekkürler az önce geldi kargo :kedi:
  13. ertugrulboyaci

İPhone se 2020 kaç tl eder

ağustosta beyaz ve pil yüzdesi 86 olanı 4700e aldım yanında sadece kablo ve kılıf vardı
  14. ertugrulboyaci

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

malesef mobil tarayıcı, masaüstü tarayıcı ve mobil uygulamaların ikisinide denedim ancak sadece tarayıcılarda promosyon kodu seçeneğini görebiliyorum qr okutma kısmı çıkmadıda
  15. ertugrulboyaci

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

dsmart go için ücretsiz 1 yıl hediyeyi aktive edebilen oldu mu ? Ben bir türlü yapamadım, mobil uygulamalarda hiç seçenek yok masaüstünde ise şu şekilde görünüyor. Yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Geri