Turkcell Superonlineda ben şahsen wifi 6 modem için ek ücret ödüyorum o sebeple almak istemiştim ama 6ghz yok diye vazgeçtim. Bir çok modelde operatörün vermediği kullanıcı adı ve şifre ye erişmek mümkün oluyor ve kendi modeminiz ile değişebiliyorsunuz.
Bazı yorumlarda modem özelliği var gibi yazmışlarda o sebeple danışmak istedim, anladığım kadarıyla sadece router görevi görüyor. Yanıtladığınız için teşekkür ederim :peepokalp:
normalde turkcellin wifi 6 modemini kullanıyorum ve ona ethernet kablosu gibi bir kablo takılıyor, bununla aynı modem işlevini yapabilir miyim bilginiz var mı acaba ?
masam duvara dayalı olduğu için o şekilde bağlarsam alt kollar duvara değeceği için hareket kabiliyeti epey azalıyor diye delerek daha öne konumlandırmak daha makul geldi
2 adet satın almıştım, cumartesi günü teslim aldım ve kurulumunu yaptım. Merak edenler için şöyle bir video çektim belki işinize yarar yada sormak istediğiniz bir şey vardır diye link bırakayım, iyi forumlar.
konuda mesajım bulunsuz, geçen paylaşım ile amazondan 1400e aldık çok güzel cihaz inat apk yı 30 saniyede kurduk sorunsuz çalışıyor ve fazlasıyla hızlı. Dsmart hediyesini bir türlü aktif edemediğim için konu takip.
2 Yıldır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık bu söylediklerinizi mama ile ilişkilendiren tam olarak nedir ? Her mama hakkında bir şeyler söyleniyor, bir dönem royal canin içinde kedileri bağımlı yaptığını obez yaptığını falan söylüyorlardı. O sebeple açıklama şansınız olursa bilgilenmiş...
malesef mobil tarayıcı, masaüstü tarayıcı ve mobil uygulamaların ikisinide denedim ancak sadece tarayıcılarda promosyon kodu seçeneğini görebiliyorum qr okutma kısmı çıkmadıda
dsmart go için ücretsiz 1 yıl hediyeyi aktive edebilen oldu mu ? Ben bir türlü yapamadım, mobil uygulamalarda hiç seçenek yok masaüstünde ise şu şekilde görünüyor. Yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.