erturul isimli üyenin son içerikleri

1. E

0 bilgi ile madenciliğe başlamak istiyorum

amacım zengin olmak değil. bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim amacım bu teknolojiye aşina olmak. al sat yapıyorum ama madencilik konusunda hiç bilgim yok. nereden başlarım? tuf 3060 ekran kartım var. şu madencilik kilidi hala varmı farklı biosmu yüklemem lazım?
  2. E

50MB VDSL internet var ancak kullanamıyoruz ve ping oluyor

buradakini dene yadaa cortanayı devre dışı bırak. ayrıca yine görev yöneticisinde üst sekmede başlangıça tıkla ve cortana yazan kısmı devre dışı bırak
  3. E

bilgisayarım 2-3 gün arayla donup kalıyor

monitörden görüntümü gitti yoksa elektrikmi
  4. E

siz bilmiyor olabilirsinizde o gelen servis elemanı bukadar basit bir şeyi kontrol etmeyi akıl edemiyormu
  5. E

sorun ortada hocam o serachapp.exe virüs 1621694460 malwarebytes programıyla temizlemeyi deniyebilirsin ama en sağlıklısı temiz bir format.
  6. E

Msi laptop ssd yükseltmek

m2 ssdler standarttır. teknolojisi gelişsede eskiyi destekler. mesela olmaz ama ortalıkta hiç senin ssd den kalmadı yeni çıkan teknoloji olanı takabilirsin sadece senin bilgisayarının desteklediği hızda çalışır.
  7. E

muhtemelen sorun wup.exe denilen programda. virüs olabilir.
  8. E

buranın fotoğrafını atarmısın.
  9. E

dediğim gibi %90 larda dolmadığı sürüce pek bir şey olmaz. dolmaya başlayınca alırsın yükseltirsin
  10. E

bilgisayarım 2-3 gün arayla donup kalıyor

driver sorunu olabilir güncellemeleri kontrol et. işlemcine ve ekran kartına stress testi yap. aynı şekilde ramin durumunu kontrol eden programlar var. benim sorunum ramdeydi bozuk sektöre gelince donuyor ve mavi ekran veriyordu.
  11. E

hocam sadece depolama yüzünden pc nin yavaşlaması için çok fazla dolması lazım onun dışında depolama hıza etki etmez. bütçen varsa ve aldıysan durmasını anlamı yok tak içine kullan.
  12. E

ctrl+shift+esc basıp görev yöneticisini aç> üst meneüden performans a bas>aşşağıdaki menüden kaynak izleyicisine bas>üst menüden ağ a bas kullanımları görürsün.
  13. E

görev yöneticisinden ağ kullanımına bak arka planda kullanan program olabilir.
  14. E

dosya açıklamasını değiştiremiyorum

nereden yapıyorduk bu izini
  15. E

ekran 1-2 saniye kararıp düzeliyor.

monitörüm asus vg279qm yeni aldım kasam daha gelmedeği için leptopta denedim dell 7567 ekran kartı 1050 4gb hdmi ile bağlı. sadece ikinci ekran seçeneğinde kullanıyorum. monitör leptobun zorlandığı zamanlarda örneğin oyunlarda birkaçdakikada bir 1-2 saniye kararıyor. sorun ne olabilir ve ne...
Geri