Ertusrky isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım İTOPYADAN MONİTÖR ALMAK

Kaç günde elinize ulaştı ve hangi şehire acaba?
  2. E

Yardım İTOPYADAN MONİTÖR ALMAK

Arkadaşlar itopyadan daha yarım saat önce monitör sipariş verdim ama internette inanılmaz şikayetler gördüm insanları çileden çıkarıyorlarmış sizce iptal etmeli miyim?
  3. E

İTOPYA TRENDYOL MONİTÖR ALIM TAVSİYESİ

Arkadaşlar ben bütçeme uygun bir monitör bulduğumu düşünüyorum fakat ürünü satan sadece 2 satıcı var. Biri gamersarena diye bir şirket diğeri ise itopya monitörlerde çok fazla iade durumu yaşanabiliyor buralardan alışveriş yapanlarınız bana geri dönüş yapabilir mi müşteri hizmetleri kargolama...
  4. E

1500-1750 tl arası monitör tavsiyesi

nvdia gsync destekleme şansı var mı ve msi da pivot özelliği yok onun diğer modellere göre avantajı ne olacaktır markaya mı veriyoruz parayı?
  5. E

1500-1750 tl arası monitör tavsiyesi

Arkadaşlar bu fiyat aralığında güvenilir bir satıcıdan gördüğünüz güzel monitör tavsiyeleriniz var mıdır? Ms e çok takılmıyorum panelin kalitesi ve renk doygunluğu daha önemli benim için hayırlı forumlar. 1610557427 https://ty.gl/rdqobev şu ürünü düşünüyorum fakat satıcıya pek güvenemiyorum alan...
  6. E

150-250 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhabalar, Genel anlamda günlük bir kullanıcı olarak ne alacağımı şaşırmış durumdayım Sennheiser h206 v2 jbl t500 James Donkey 710 rampage rm k3 chase bu modeller arasında kaldım. Bunların günlük ve oyun içi farklarını pek bilmiyorum daha çok hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Pek ses kasma...
Geri