ertwo isimli üyenin son içerikleri

1. E

Max performansımı alamıyorum.

hocam bi baktımda hiç kimse test etmemiş. ekran çözünürlüğü konusunda ayrı bir monitörum var 1920x1080 onu kullanıyorum.
  2. E

bunu tekrar deneyeceğim ama eski bir bilgisayar değil daha 1 yıl bile olmadı aslında 1737377662 genel olarak laptoplara göre sıcaklık değerlerim iyi 60 70 değişiyor max fanda olmamasına rağmen. Diğer bilgisayarlarda test etmedim hayır.
  3. E

Bilgisayarım (benim açımdan gayet iyi) oyunlarda yeteri kadar fps veremiyor. Evet sebebinin büyük çoğunluğu laptop olması ama Fortnite'da (optimizasyon kötü olsada) 150 fps oyun içi zor alıyorum. Hadi Fortnite optimizasyon kötü dedim ama Roblox'ta bile bazı oyunlarda sorun çıkartıyor. Böyle bir...
  4. E

Yan ekranda herhangi bir şey olunca fps 2 katı düşüyor.

Merhaba laptobuma harici bir monitör bağladım ve laptop bunu kaldırabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Ama harici monitörde bir şey oynarken laptop ekranına örnek olarak bir video, yayın koyduğumda fps'im 2 katı düşüyor. Herhangi bir ayar bulamadım.Discord yayını açınca da aynı sorunu...
  5. E

Günlük kullanım ve oyun için laptop

victus kalite bakımından kötü diye duymuştum ekran olsun kasası olsun.
  6. E

Çoğunlukla oynuyorum.
  7. E

Film video ders vb. Film video ders vb.
  8. E

Ben günlük kullanım ve oyun için bir laptop arıyorum. Eğer bir öneriniz veya fırsatta bir ürün varsa yardımcı olur musunuz?
  9. E

50.000Tl Laptop Önerisi

Günlük kullanım için ve oyun için gayet iyi bir bilgisayar arıyorum.Isınma ve ses olmaması daha iyi olur.Tam anlamıyorum bu işlerden.
  10. E

Hp Victus alınır mı veya daha iyi önerileriniz var mıdır bu fiyat bandında

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_K2KS7A6T287HNTGV331R_1
  11. E

Günlük kullanım ve oyun laptop öneri

Çok pahalı olmadıkça tüm oyunları açan bir laptop arıyorum.
  12. E

Sizce bu sistem nasıl?

ama bu sistemde çoğu şey msi
  13. E

Sizce bu sistem nasıl?

14. E

HP Victus Gaming Laptop

peki bu tüm victuslar için mi geçerli
  15. E

HP Victus Gaming Laptop

Amazonda indirim varken bir laptop buldum.Sizce alınabilir mi?.Birde HP Victus çok ısınıyor diye bir şey duydum.Bir önerisi olan var mıdır? Ürün Linki: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4LK6NH/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Geri