bunu tekrar deneyeceğim ama eski bir bilgisayar değil daha 1 yıl bile olmadı aslında
1737377662
genel olarak laptoplara göre sıcaklık değerlerim iyi 60 70 değişiyor max fanda olmamasına rağmen. Diğer bilgisayarlarda test etmedim hayır.
Bilgisayarım (benim açımdan gayet iyi) oyunlarda yeteri kadar fps veremiyor. Evet sebebinin büyük çoğunluğu laptop olması ama Fortnite'da (optimizasyon kötü olsada) 150 fps oyun içi zor alıyorum. Hadi Fortnite optimizasyon kötü dedim ama Roblox'ta bile bazı oyunlarda sorun çıkartıyor. Böyle bir...
Merhaba laptobuma harici bir monitör bağladım ve laptop bunu kaldırabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Ama harici monitörde bir şey oynarken laptop ekranına örnek olarak bir video, yayın koyduğumda fps'im 2 katı düşüyor. Herhangi bir ayar bulamadım.Discord yayını açınca da aynı sorunu...
Amazonda indirim varken bir laptop buldum.Sizce alınabilir mi?.Birde HP Victus çok ısınıyor diye bir şey duydum.Bir önerisi olan var mıdır?
Ürün Linki: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4LK6NH/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1