ErwinN^-^ isimli üyenin son içerikleri

1. ErwinN^-^

Çözüldü✓ Fps bazen droplanıyor ve düşüyor.

ekran kartın nedir ve kaç gb
  2. ErwinN^-^

Sistem toplama bilgim sıfır yardıma ihtiyacım var

😃😃 aslında xpg markası adata ya ait ama adata ismiyle satışa çıksa çoğu kişi bakmaz bile bence
  3. ErwinN^-^

İNNO3D RTX5080 X3 ALINIR MI

ınno3d markası fiyat performans markalardan birisi ürünleri iyidir içindeki gpu zaten aynı nvidia nın ama önemli olan ekran kartının soğutma mimarisi nasıl soğutma bloğu nasıl kalınlığı ve hangi malzemelerden yapıldığı bunu youtube da inceleme videolarından bile öğrenirsin bende tek fanlı asus...
  4. ErwinN^-^

birde tabii ki psu konusunda güvenilir markaların başında gelen bir isim xpg
  5. ErwinN^-^

knk bu fiyat skalasında en iyi psu diyebilirim aşşağı yukarı 3 haftalık araştırma yaptım ve bulduğum bu fiyata en iyisi özelliklerini sana sayayım şimdi; aşırı gerilim koruması düşğk gerilim koruması aşırı güç koruması aşırı akım koeuması kısa devre koruması aşırı ısınma koruması ani gerilim...
  6. ErwinN^-^

anakartlarda a ile b serisi arasında en belirgin fark a serisi anakartlar oc yapmana izin vermiyor. b serisi anakartlarda yapabilirsin herşeyin en pahalısını almışsın neredeyse ama psu 3.3k lık bir psu bugün bende aynısını pttavm den satın aldım en uygunu orda ve fiyatına göre çok iyi bir psu...
  7. ErwinN^-^

Ekran kartını takamıyorum

anakartın üstğndeki ekran kartı yuvasının mandalını açtınmı ya da ekran kartını 0 aldıysan altınsa pcb korumak in plastik kapak gibi şeyler olur onu çıkarttınmı birde kasanın arka tarafında bulunan ekran kartı yerlerini çıkarttınmı?
  8. ErwinN^-^

Kasa içerisine koyulacak figür önerisi

garsrops uyhulamasında çok ıygun fiyatlı ürünler var ben nier automata 2b oturan figürünü (meşhur her yerde görülen kasada oturan anime kızı) 640tl ye aldım 300 tl gibi fiyatlarada var çok iyi ürünler var
  9. ErwinN^-^

Bitfenix al118 850w 80+bronz beyaz psu güvenilir mi?

kasa ile berabermi yoksa tek başınamı benim kasa+psu in bğtçem max 7k
  10. ErwinN^-^

psu ve kasa aklımda bunlar var
  11. ErwinN^-^

Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

senden ricam psu model vesaire üstünde yazan herhangi bir bilgi varmıdır?
  12. ErwinN^-^

cevabın için sağol uzun uğraşlar sonucunda topladığım pc nin başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum durumlar malum her şey cep yakıyor 1 yıldır gamegarajın psu su ile kullanıyorum ama bobin cızırdama sesleri pc boştayken bile grliyor yüke girdiğinde ise artıyo beni endişelendiriyo 1767209320...
  13. ErwinN^-^

Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

yüke girdiği zaman psu cızırtısı gibi sesler varmı ya da psu çok ısınıyormu ve psu nun üstünde model numarası vb. bir şey varmı bende almayı düşünüyorum ama psu dan korkuyorum 1 yıl çalışıp aldığım sisteme zarar gelmesini istemiyorum ve çok fazla bütçem yok max 7k eğer bu olmazsa xpg kayber 750w...
  14. ErwinN^-^

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle 3000TL civarınsa bulabilidğim en iyi PSU XPG kayber 750W 80+Gold fiyatı ise 3.3K ve 3.5k ya kasa alacağım ama internette biraz daha araştırma yapınca BitFenix markasının AL118 isimli kasa ve 850W PSU (kasa ve psu beyaz kablolarıda dahil) buldum. Fiyatı 6.7k ancak...
Geri