ınno3d markası fiyat performans markalardan birisi ürünleri iyidir içindeki gpu zaten aynı nvidia nın ama önemli olan ekran kartının soğutma mimarisi nasıl soğutma bloğu nasıl kalınlığı ve hangi malzemelerden yapıldığı bunu youtube da inceleme videolarından bile öğrenirsin bende tek fanlı asus...
knk bu fiyat skalasında en iyi psu diyebilirim aşşağı yukarı 3 haftalık araştırma yaptım ve bulduğum bu fiyata en iyisi özelliklerini sana sayayım şimdi;
aşırı gerilim koruması
düşğk gerilim koruması
aşırı güç koruması
aşırı akım koeuması
kısa devre koruması
aşırı ısınma koruması
ani gerilim...
anakartlarda a ile b serisi arasında en belirgin fark a serisi anakartlar oc yapmana izin vermiyor. b serisi anakartlarda yapabilirsin
herşeyin en pahalısını almışsın neredeyse ama psu 3.3k lık bir psu bugün bende aynısını pttavm den satın aldım en uygunu orda ve fiyatına göre çok iyi bir psu...
anakartın üstğndeki ekran kartı yuvasının mandalını açtınmı ya da ekran kartını 0 aldıysan altınsa pcb korumak in plastik kapak gibi şeyler olur onu çıkarttınmı birde kasanın arka tarafında bulunan ekran kartı yerlerini çıkarttınmı?
garsrops uyhulamasında çok ıygun fiyatlı ürünler var ben nier automata 2b oturan figürünü (meşhur her yerde görülen kasada oturan anime kızı)
640tl ye aldım 300 tl gibi fiyatlarada var çok iyi ürünler var
cevabın için sağol
uzun uğraşlar sonucunda topladığım pc nin başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum durumlar malum her şey cep yakıyor 1 yıldır gamegarajın psu su ile kullanıyorum ama bobin cızırdama sesleri pc boştayken bile grliyor yüke girdiğinde ise artıyo beni endişelendiriyo
1767209320...
yüke girdiği zaman psu cızırtısı gibi sesler varmı ya da psu çok ısınıyormu ve psu nun üstünde model numarası vb. bir şey varmı bende almayı düşünüyorum ama psu dan korkuyorum 1 yıl çalışıp aldığım sisteme zarar gelmesini istemiyorum ve çok fazla bütçem yok max 7k eğer bu olmazsa xpg kayber 750w...
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle 3000TL civarınsa bulabilidğim en iyi PSU XPG kayber 750W 80+Gold fiyatı ise 3.3K ve 3.5k ya kasa alacağım ama internette biraz daha araştırma yapınca BitFenix markasının AL118 isimli kasa ve 850W PSU (kasa ve psu beyaz kablolarıda dahil) buldum. Fiyatı 6.7k ancak...