erwinsmith10 isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Puma Challenger Xs Sport Bag 661 TL!

görselde büyük duruyo ama açıklamada hacmine 5 litre demiş, spor salonunda kullanmak için yeterli olur mu
  2. E

🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

öneririm hocam benim de ana monitörüm oled, oyun oynarken yandan tv video izlemek için falan kullanıyorum fazeon monitörü
  3. E

🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

ikinci monitör olarak kullanıyorum renkleri bence güzel ama ana monitör olarak kullanıcaklara önermem menüsü falan rezalet 2005 yılından kalma. Işık sızmasından şikayetçi olunmuş ama ben de aşırı bi ışık sızması yok. 23 temmuzda 5100 tl'ye almıştım
  4. E

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd 2.414 TL

Ne kadar süredir bu şekilde kullaniyosun hocam, yeni satın aldım anakart usb pinine mi bağlasam yoksa usb a girişine mi bağlasam kararsız kaldım
  5. E

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd 2.414 TL

Siyah sisteme beyaz ekran kötü durur mu
  6. E

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

Daha önce benzer bir hatayı mac n chese makarnada yapmıştı amazon, tekli fiyatına 12li satiyolardi ama bir adet geliyordu. Desteğe yazdığımda parayı iade edip ürün iadesi istememişlerdi
  7. E

❌İndirim Bitti! Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

Valla baya atar gider yaptım üyeliği iptal edicem dedim vermediler kupon, çok umurlarında değil bence
  8. E

❌İndirim Bitti! Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

Yanlış fiyatlandırma yüzünden iptal oldu siparişim
  9. E

Haklısın hocam fiyatları şişirip indirim yapmışlar ama daha önceki indirimli fiyatların bile altına düşmüş, 417 tl baya iyi fiyat bence.
  10. E

Tüm Neeko ürünlerinde 200 tl üzeri %50 indirim var. Ben daha önce bu modeli almıştım gayet başarılı şimdi ikinciyi alıp pc masasının iki tarafına koyucam güzel ambiyans oluşturuyor. bu model sese duyarlı değil uygulama kontrolü yok, sadece gelen kumanda ile renk ayarı yapılıyor benim için...
  11. E

🔥İndirim Yds Uktm 8058 GTX -Haki 4.890,00 TL

Eyvallah hocam numarası yokmuş, normal botları hep 42 giyiyorum harley falan bunu da 42 mi alayım nasıldır kalıbı
  12. E

🔥İndirim Yds Uktm 8058 GTX -Haki 4.890,00 TL

Bu kış rusyaya gidicem columbia falan almayı düşünüyodum, bu iş görür mü
  13. E

4x8 Ram Mantıklı mı?

hazır sistem almıştım 2x8 ram vardı daha sonra aynı markanın aynı model ramlerini alıp 4x8 yaptım bi sorun yaşamıyorum. chatgpt'ye falan da sormuştum konuyu 4x8 kullanmakla 2x16 kullanmak arasında %1 falan fark olur performans açısından hissetmezsin bile demişti.
Geri