erwinsmith10 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

Çok ihtiyacım yoktu ama 3 tane çektim fiyat iyi baya, inşallah kaliteli çıkar @Yukosss teşekkürler hocam
  2. E

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Klavye dün elime ulaştı bir gündür kullanıyorum hissiyatı sesi falan mükemmel premium hissi veriyor, paketlemesi falan çok iyiydi. yazılımını henüz kurcalamadım ama default hali ile bile müthiş klavye. numpadsiz klavyeye alışamam diye düşünüyodum ama 1 günde alıştım, tüm kısayolların olduğu...
  3. E

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

aula win60 he pro mu bu mu? amazonda 2 bin lira aula
  4. E

Öneri ARGB Fan Kontrolcü Önerisi

Ocypus alicam gibi teşekkür ederim herkese
  5. E

Bu iyiymiş fiyat olarak
  6. E

valla renkleri çok değiştiriceğimi düşünmüyorum sabit renkte kalması yeterli benim için. tabi arada değiştirmek güzel olur ama kumandalı bi model alınca fiyatı artıyo.
  7. E

Merhaba kasam için deepcool fd12 argb fan aldım fakat anakartım argb desteklemediği için kontrolcüye ihtiyacım var, aşağıdaki ürün iş görür mü daha iyi bişey mi almak lazım yardımcı olur musunuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7LR6VG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  8. E

Yardım Aula S500 Brown Switch Mekanik Klavye

Merhaba aşağıdaki linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum önerir misiniz ya da bu fiyat bandında maks 1500tl olacak şekilde daha iyi klavye var mıdır? full size klavye seviyorum ama küçük boyutlu klavye önerilerine de açığım ona göre öneri yaparsanız sevinirim...
  9. E

🔥İndirim Deepcool 120 Mm * 3 ARGB Kasa Fanı 1.399₺

kasa ön fanı olarak kullanmayı düşünüyorum, aldığım hazır sistemde xpg kasanın kendi fanları var masraf yapmaya değer mi
  10. E

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Aylardır böyle bişey almayı düşünüyodum teşekkürler kral
  11. E

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

öğretmenler eğitim mağazasını kullanabiliyo, samsung sitesinde görev yeri belgesi yüklemeniz lazım
  12. E

🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

Teşekkürler 2 tane çektim bu kış çok hasta olduğum için hergün kullanıyorum faydası oldu
  13. E

Öneri 27 inç 2k IPS monitör tavsiyesi

eyvallah hocam listeye aldım başka öneriler de gelince karşılaştırıcam hepsini. AOC Q27G4ZR modeli hakkında bilgin var mı
Geri