erwinsmith10 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

öğretmenler eğitim mağazasını kullanabiliyo, samsung sitesinde görev yeri belgesi yüklemeniz lazım
  2. E

🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

Teşekkürler 2 tane çektim bu kış çok hasta olduğum için hergün kullanıyorum faydası oldu
  3. E

Öneri 27 inç 2k IPS monitör tavsiyesi

eyvallah hocam listeye aldım başka öneriler de gelince karşılaştırıcam hepsini. AOC Q27G4ZR modeli hakkında bilgin var mı
  4. E

yazmayı unutmuşum 10k civarı bütçe
  5. E

27 inç 2k IPS monitör ihtiyacım var öncelik olarak 240hz istiyorum fakat 180hz de olur. yardımlarınızı bekliyorum
  6. E

Yardım 140mm kasa fanı önerisi

ben de tam bu modele bakıyodum :D fiyat olarak iyi mi ilk defa kasa fanı alacağım için piyasasını bilmiyorum
  7. E

Yardım 140mm kasa fanı önerisi

Kasam üstte 280mm fan desteği sunuyor buraya 2 adet 140mm exhaust fan takmak istiyorum marka model konusunda yardım lazım ışıklı ışıksız farketmez ama sade bir kasam var ışıksız olursa daha iyi olur
  8. E

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

ilk başta uğraşmıyım demiştim ama sonradan eq ayarı yaptım bi tık daha güzel oldu. normalde kulaklıkla oyun oynuyorum zaten, dizi film video izlerken kullanıyorum hoparlörü bütün gün kulaklık kafada yoruyo :D
  9. E

Dün sipariş verdim bugün geldi bilgisayarda kullanıyorum sesi aşırı iyi EQ ayarı yapmadım, EQ ayarı ile daha iyi olur belki ama uğraşmam büyük ihtimalle. Tavsiye ediyorum. teşekkürler @Mithril
  10. E

bu ayar telefon uygulamasından mı yapılıyo, bilgisayarda kullanacağım bilgisayar uygulaması var mı ya da ayarı telefonda yapıp sonra pcye bağlasam olur mu
  11. E

Teşekkür ederim hocam bluetooth ile kullanmayı düşünüyorum zaten. sipariş verdim yarın gelince tekrar görüşlerimi bildiririm
  12. E

bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum, pc ile kullanan varsa yorum yapabilir mi
  13. E

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III 2490TL

kablosuz versiyonunu kullanıyorum aşırı rahat uzun süre kullanımda bile rahatsız etmiyor
  14. E

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

xdrive akdeniz kullanıyorum 6 ay falan oldu gayet memnunum. kullandığım modelin ortası kumaş kenarları deri yazın sıcaklarda rahatsızlık vermedi. Toryum modeline göre daha kalın mindere sahip bayiye gidip çoğu modeli incelemiştim almadan.
Geri