Beyler bilgisayarımda normalde hiç bir sıkıntı yoktu fakat bugün power tuşuna basınca hiç bir şekilde çalışmadı ve kasanın içinden normalde olmayan 2 saniyede bir ince bi ses geliyor (bip sesi gibi) nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
beyler oyuncu koltuğu alıcam fakat bu ikisi arasında kaldım ikisininde fiyatları uygun siz ne düşünüyosunuz
https://www.incehesap.com/hawk-fame-amethyst-4d-amethyst-kumas-gaming-koltuk-fiyati-84843/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.10...
Beyler merhaba arkadaşım uzun zaman sonra rust indirdi ve oynamak istedik ta ki sunucuya girene kadar sunucuya girince perma banı olduğunu öğrendik ve arkadaşım hile falanda kullanmadı boş yere ban yedi facepuncha yazdık ama yardımcı olmadılar ne yapabiliriz
Beyler sa. Bende gamepower voldon x vardı ve kablosu hem kısa hemde çok dolanıyodu bende gerdiriyodum ve en sonunda kablosu koptu maalesef ve yeni bi kulaklığa ihtiyacım var ortalama 1000-1500 lira bandında hangi kulaklığı önerirsiniz
Zaten denemiştim ama hesabın banının açılamayacağını söylemişlerdi
1757048939
Bu ceza zaten başta işaretlenmiş ve manuel incelemeyle doğrulanmış. Bu karar nihaidir. Ceza artık incelenmeyecek ve bu bilet otomatik olarak kapatılacak.
Başka konularla ilgili soruların veya endişelerin varsa lütfen...
Beyler benim lol hesabini calan adam hesabi banlatmis (perma ban) o gun bugundur 1 senedir hesabi alamiyorum banli oldugu için yardımcı olabilecek varmı
Beyler öncelikle sa, rustda sağa sola çevirirken mouse u çok drop giriyor fps yarıya düşüyor ama normal küçük dönüşler yaparken olmuyo sebebi ne olabilir
pc: rx 6650xt + r5 5500 + 16 gb ram