baktım hocam her yere ama yok oyun zaten keyide gözükmüyor aktifleştir yazısı var tek ondada ubisoft hesabını bağlamaya calısıyorum olmuyor inanın bana yapmadığım şey kalmadı telefondan dahi denedim bir türlü aktifleştiremiyorum
Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşadım voidu'dan oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor bağlanmıyor ubisofta sonra geri atıyor e posta şifreye key gözükmüyor aktifleştir diyorum sürekli ama olmuyor
nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?
Hocam indiegala'dan assassins creede alsam key mi veriyor yoksa ubisoft hesabına mı bağlatıcaz voidu gibi
1700834802
ben de yaptım aynısını bekliyorum dostum ya
Arkadaşlar sorun yaşıyorum dün oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız? ubisoft hesabına girmiyor tekrar id şifre bölümüne atıyor keyde gözükmüyor aktifleştiremiyorum
Arkadaşlar sorun yaşıyorum dün oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız? ubisoft hesabına girmiyor tekrar id şifre bölümüne atıyor keyde gözükmüyor aktifleştiremiyorum
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?
Arkadaşlar merhaba voidu assassins creede aldım siparişlerimden aktifleştir diyorum ubisoft hesabına geçiyor id şifre giriyorum sayfa yenileniyor karanlık oluyor beyaz oluyor welcome falan yazıyor devam diyorum sonra yine id şifre bölümüne atıyor hiç bir türlü etkinleştiremiyorum oyunu keyde...