ErZo isimli üyenin son içerikleri

1. E

Epic games EAFC 26 Ön indirme

Çok saçma millet oynamaya başlayacak biz hala indirme derdinde. 500 lira daha uyguna aldım yoksa steamden alırdım.
  2. E

Epic games EAFC 26 Ön indirme

Merhabalar Epic Gamesten EAFC 26 ön siparişi verdim ama ön indirme yapamıyorum. Acaba Epic Gameste ön indirme yok mu veyahut EAFC 26 için ön indirme daha açılmamış mı Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  3. E

Valorant hesabım ne kadar eder?

Merhabalar uzun zamandır oyunu oynamadığı için hesabımı satmak istiyorum ama piyasayı bilmediğim için fikir almak istedim hesap ne kadar eder yardımcı olur musunuz? Bütün Ajanlar Açık ve en son rank elmas 2ydi Yağmacı Ghost Anomali Phantom 2024 Champ Phantom Felaketin Kalbi Phantom Anomali...
  4. E

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu seçiminde yardıma ihtiyacım var.

fab v4 bel ve sırt bölgesi kendimce oldukça rahatsız, koltuk aşırı derecede dik belli bir süreden sonra problem olacağını düşünüyorum
  5. E

6-7 K Bütçe Monitör Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27vqm-1ms-mprt-240hz-full-hd-va-freesync-curved-gaming-monitor.html öneririm ben kullanıyorum işini göreceğini düşünüyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  6. E

Monitör tavsiyesi alabilir miyim ?

Şuanlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım tek mini bir problem günlük kullanışta yakından kullanan biriyim 27 inç olduğu için pikselleşme oluyor bundan önce aynı monitörün 144 ve 24 inc modelini kullanmıştım. 24inçlerde böyle bir problem olmuyor. Sende 27 inç düşündüğün için bütün modellerde...
  7. E

Monitör tavsiyesi alabilir miyim ?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27vqm-1ms-mprt-240hz-full-hd-va-freesync-curved-gaming-monitor.html ben bunu kullanıyorum gayet memnunum eğer bütçen buralardaysa düşünebilirsin. ekstra olarak sağa-sola yukarı-aşşağı gibi pivot özelliğide mevcut.
  8. E

Ryzen 7 5700x sıvı soğutma gerekli midir?

teşekkürler bilgilendirme için
  9. E

Ryzen 7 5700x sıvı soğutma gerekli midir?

Merhabalar Rtx 4060 ve ryzen 7 5700x'i birlikte kullanmayı düşünüyorum işlemci için sıvı soğutma gerekli midir? Genel olarak sistemide değerlendirebilir misiniz? Teşekkürler
  10. E

240HZ Monitör Önerisi

1080p yeterli
  11. E

240HZ Monitör Önerisi

Merhabalar yeni monitör almayı planlıyorum. Bildiğiniz kronik sorunları olmayan 240HZ pivot özellikli monitör önerir misiniz. Bütçem 10.000'e kadar çıkabilir.
  12. E

Yardım Airpods pro 2 alıcamda karasız kaldım yardım edebilicek

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum dediğin herhangi bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlığı ile alabilirsin. Sarj vs gibi konularda sıkıntı çekmezsin.Kulak boyutuna göre silikonlarıda mevcut. Alırsan şimdiden hayırlı olsun
  13. E

Ryzen 5 3600 ve rtx 4060 darboğaz yapar mı?

teşekkürler
  14. E

Ryzen 5 3600 ve rtx 4060 darboğaz yapar mı?

Merhabalar ryzen 5 3600 ve rtx 4060 8 gb acaba darboğaz yapar mı bilgilerinizi paylaşabilir misiniz.
Geri